Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 23-12-2010, 18:49   #21
discus
Kaptan

discus kullanıcısının avatarı

Tebrikler tuncay abi Allah nazarlardan sakınsın Paşalar eline yakışmış abim. Daha iyilerine rastgelsin
discus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 23-12-2010, 21:35   #22
Tuncay GÜNAY
Moderator

Tuncay GÜNAY kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
yanmaaaaaaaaaaa merak etme sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun sadece balığa gitmek anlık mesele

sen çömezsen bende senin yanında stajer olayım ne olcakki mesele çok balık tutmak deyilki önemli olan balığa gidip keyif almak.sen her balığa gittiğinde müthiş keyif alıyorsunki yazılarında bile bize bunu yaşatabiliyorsun.

sen zaten bana istesende ulaşamazsın
haklısın üsdadım allah sağlık sıhat verdikten sonra biz seninle çokkk balığa gideriz. paşa tutmanın inceliklerini püf noktalarını öğretirsin. dediğin gibi çok balık tutmak değil tutarken haz almak esas olan ben balık tutmayı çok seviyorum birde deniz uzak olmasa

haklısın üstadım sana yetişemem ben tutmayı öğrendim sadece ama sen onlarla iletişim de kuruyormuşşsun ben öyle duydum

kaplumbağa kaf dağındaki sevgilisini görmek için yola koyulmuşş düşmüş yola yolda orman ahalisi bunu görmüşler ve sormuşlar kaplumbağa kardeş nereye gidiyorsun kaplumbağa cevap vermiş: kaf dağının ardındaki sevdiğimi görmeye eee yol çok uzun senin ömrün yetmez demişler. kaplumbağa cevap vermiş. : olsun ona ulaşamasamda yolunda ölürüm.

bu arada sığacıktan balığa çıkmışsın üstadım konuyu açmanı bekliyorummm

0 0532 522 56 77

DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR.
Tuncay GÜNAY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2010, 21:41   #23
Tuncay GÜNAY
Moderator

Alıntı:
halil 23 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kurtlar iyice bi dökülmüş onca yola değmiş kaçanın çipura olduğunu
nasıl hissettin? iri mercan ya da sinaritte olası bence... oltayı hep dipleyip güzel kaba lida aldığımız bir avda 1.0 kg civarı bir sinarit almıştım seni okurken onu yeniden yaşadım adeta; keşke kaçırmasaydın.
halil kardeş bizdeki kutlar dökmekle bitmiyor inan dönüş yolunda kaşıntı tekrar başladı
kaçanın çıpra olduğunu kesin bilemem tabi öle olduğunu tahmin ettik kaptanda çupra geliyor deyince öyle kabul ettik artık dediğin gibi de olabilir. ama şundan kesin eminim kaçan balık gerçekten büyük oluyormuş önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

0 0532 522 56 77

Eski 23-12-2010, 21:43   #24
Tuncay GÜNAY
Moderator

Alıntı:
gonencsenkal tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tebrik ediyorum güzel bir av olmuş izmaritlerde maşallah çok iriymiş.İnşallah daha güzellerini de organizasyonda yakalarsınız ..
teşekkürler kardeş inşallah org. günü nasibimiz açık olur inşallah.

0 0532 522 56 77

Eski 23-12-2010, 21:47   #25
Tuncay GÜNAY
Moderator

Alıntı:
yenal45 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
hey maşallah tuncay abi bu balılar ne böyle vallahi gırgır gisin tebrikler abi şansın bol olsun yeni yılda sana hep şans getirsin rasgelsin
saolasın yenal kardeş eh ihçe nasibimiz bolmuş bu avda 3 tane kupes tutunca sevindiğim göklere uşyuğum günler dün gibii iyi dileklerine katılıyorum daha irileri güzelleri sizlere nasip olsun şansınız her daim açık iğneniz keskin olsun yeni yıl gönlünüzce olsun.

0 0532 522 56 77

Eski 23-12-2010, 21:52   #26
Tuncay GÜNAY
Moderator

Alıntı:
ali rıza acar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Balıklar çok çok güzel. Fakat anlatışındaki ifadeler o kadar iyi ki o kadar heyecan verici ki o anı tekrar yaşıyorsun ve bizlere de yaşatıyorsun. Nefis bir paylaşım olmuş. Teşekkürler ve tebrikler.
haklısın ali rıza abi aynen dediğin gibi konuyu açarken de sanki o anları tekrar yaşıyorum konuyu gece 03:00 civarlarında yazdım çok yorgundum yorgun olmasaydım en ince deteylarını bile yazardım. fotolarda görünen bir midye vardı dikkat ettinizmi bilmem o deteyı aylamışım oltaya yakıldı yuları çektiğimde 15 dakika güldük oltayla midye yakaladı hıyarrr dediler

0 0532 522 56 77

Eski 23-12-2010, 21:56   #27
Tuncay GÜNAY
Moderator

Alıntı:
erkepli tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Harika bir av olmuş ellerine saglık bırak kim ne derse desin,oltaya gelen balıga gelmemi diyeceksin.
Ben bu konuda çok dertliyim zaten dürüstce tuttugun bütün balıkları koymuşsun , zehir atmadın dinamit atmadın, yarısını saklayıp yarısını koymadın helal ellerine sağlık.
teşekkürler abi güzel bir av oldu herkesin avları en az benimki kadar olsun daha iyileri daha güzelleri nasip olsun.

senin konularını takip ediyorum balığın hasını sen tutuyorsun be ustaaa bizde seyrederken haz duyuyoruz antalyaya yolum düşerse kesin çayını içmeye geleceğim.

0 0532 522 56 77

Eski 23-12-2010, 22:25   #28
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Alıntı:
xtuncayx tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
haklısın üsdadım allah sağlık sıhat verdikten sonra biz seninle çokkk balığa gideriz. paşa tutmanın inceliklerini püf noktalarını öğretirsin. dediğin gibi çok balık tutmak değil tutarken haz almak esas olan ben balık tutmayı çok seviyorum birde deniz uzak olmasa

haklısın üstadım sana yetişemem ben tutmayı öğrendim sadece ama sen onlarla iletişim de kuruyormuşşsun ben öyle duydum

kaplumbağa kaf dağındaki sevgilisini görmek için yola koyulmuşş düşmüş yola yolda orman ahalisi bunu görmüşler ve sormuşlar kaplumbağa kardeş nereye gidiyorsun kaplumbağa cevap vermiş: kaf dağının ardındaki sevdiğimi görmeye eee yol çok uzun senin ömrün yetmez demişler. kaplumbağa cevap vermiş. : olsun ona ulaşamasamda yolunda ölürüm.

bu arada sığacıktan balığa çıkmışsın üstadım konuyu açmanı bekliyorummm
tuncay kardeşim sağol
sen bu balık hobisini gerçekten yolunda ölecek kadarmı seviyorsun ?bak canım kardeşim güzel bir hikaye ama bırak biz bu hikayedeki gibi hedefe ulaşmadan ölmeyelimsadece dostlarımızla güzel anlar yaşamaya gayret edelim onları kırmadan dostluklarımız baki kalsın işte o zaman hedefimize sağ salim ulaşmış oluruz.

seni seviyoruz canım kardeşim sen bize daha çok güzel paylaşımlar sunacaksın
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2010, 22:27   #29
Tuncay GÜNAY
Moderator

Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
VAAAAAAAAAAAAAAAAY VAY VAY bENİM TUNCAY'ım

Nerelere gidermişte ne katliamlar yaparmış.

Tuncay'ım anlatımın bir harika.Sanki o anları seninle birlikte bende yaşadım.
Eline emeğine sağlık.
Amaaaa bizim paşa üstadımız bu gün Sığacığa organizasyon öncesi avlak bölgesini denetlemek amacıyla avlanmaya gitti.
Zannedersem bu akşam veya yarın konuyu açar.Gör bak nası misilleme yapıyor sana...
teşekkürler kaptanımmm bak gördün mü kopes aşısı en iyisiymişşş hatırlıyormusun 1 tekne org. da tanıştığımız günü sabahı denize açılacakken telaşla ordaki arkadaşlara takım hazıryayıvermeleri için ettiğim ricaları hatta zaman yetmedi beni takımım 2 iğneli kalmıştı. sülünezi ilk o zaman görmüştüm hatta nasıl takıldığını bilmediğimden en uçtaki budunu kesip takıyor gerisini denize atıyordum hahaha taki seninle balığa çıktığımızda söyledin sülünesin neresini nasıl takılacağını gösterdinn katliamın sorumlularından birisi de sensinnnn
hasan üstadımın bal kovası sende olduğu sürece misilleme yapamaz diyorum başka da bişi demiyorumm

0 0532 522 56 77

Eski 23-12-2010, 22:32   #30
Tuncay GÜNAY
Moderator

Alıntı:
discus tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tebrikler tuncay abi Allah nazarlardan sakınsın Paşalar eline yakışmış abim. Daha iyilerine rastgelsin
teşekkürler serkan kardeş cümlemizi. nasip işte nihayet paşa ile tanıştık. ben onları çok sevdim. onlarda beni sevdiler sanırım. birde teknede senin gibi bir kameramanımız olsaydı video alabilseydim çok daha şık olacaktı. güzel yorumun için teşekkürler rastgelsin her daim.

0 0532 522 56 77

Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları