|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Kaptan
|
![]() Tebrikler tuncay abi Allah nazarlardan sakınsın Paşalar eline yakışmış abim. Daha iyilerine rastgelsin
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() haklısın üstadım sana yetişemem ben tutmayı öğrendim sadece ama sen onlarla iletişim de kuruyormuşşsun ben öyle duydum ![]() ![]() ![]() ![]() kaplumbağa kaf dağındaki sevgilisini görmek için yola koyulmuşş düşmüş yola yolda orman ahalisi bunu görmüşler ve sormuşlar kaplumbağa kardeş nereye gidiyorsun kaplumbağa cevap vermiş: kaf dağının ardındaki sevdiğimi görmeye eee yol çok uzun senin ömrün yetmez demişler. kaplumbağa cevap vermiş. : olsun ona ulaşamasamda yolunda ölürüm. ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada sığacıktan balığa çıkmışsın üstadım konuyu açmanı bekliyorummm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() kaçanın çıpra olduğunu kesin bilemem tabi öle olduğunu tahmin ettik kaptanda çupra geliyor deyince öyle kabul ettik artık dediğin gibi de olabilir. ama şundan kesin eminim kaçan balık gerçekten büyük oluyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||||
|
![]() teşekkürler kardeş inşallah org. günü nasibimiz açık olur inşallah.
![]() |
![]() |
#25 | ||||
|
![]() saolasın yenal kardeş eh ihçe nasibimiz bolmuş bu avda 3 tane kupes tutunca sevindiğim göklere uşyuğum günler dün gibii iyi dileklerine katılıyorum daha irileri güzelleri sizlere nasip olsun şansınız her daim açık iğneniz keskin olsun yeni yıl gönlünüzce olsun.
![]() |
![]() |
#26 | ||||
|
![]() haklısın ali rıza abi aynen dediğin gibi konuyu açarken de sanki o anları tekrar yaşıyorum konuyu gece 03:00 civarlarında yazdım çok yorgundum yorgun olmasaydım en ince deteylarını bile yazardım. fotolarda görünen bir midye vardı dikkat ettinizmi bilmem o deteyı aylamışım oltaya yakıldı yuları çektiğimde 15 dakika güldük oltayla midye yakaladı hıyarrr dediler
![]() |
![]() |
#27 | |||||
|
![]() Alıntı:
senin konularını takip ediyorum balığın hasını sen tutuyorsun be ustaaa bizde seyrederken haz duyuyoruz antalyaya yolum düşerse kesin çayını içmeye geleceğim.
![]() |
![]() |
#28 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() sen bu balık hobisini gerçekten yolunda ölecek kadarmı seviyorsun ?bak canım kardeşim güzel bir hikaye ama bırak biz bu hikayedeki gibi hedefe ulaşmadan ölmeyelim ![]() ![]() seni seviyoruz canım kardeşim sen bize daha çok güzel paylaşımlar sunacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hasan üstadımın bal kovası sende olduğu sürece misilleme yapamaz diyorum başka da bişi demiyorumm ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Katliam..!!! | gerence | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 7 | 23-08-2008 09:39 |
geçen yıl ve öncesi | mufi | ANILAR | 8 | 26-02-2008 21:14 |
Pazar günü ne yapalım? | Çağatay | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 27-05-2007 08:02 |
bigi paylaşımı yapalım | mufi | Dökümanlar ve Makaleler | 5 | 11-09-2006 06:30 |
Çapari yapalım dedik | Taygun KOCABIYIK | El Yapımı | 5 | 16-05-2006 21:55 |