Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Tanışma

Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 13-09-2011, 18:39   #1
Tuncay GÜNAY
Moderator

Tuncay GÜNAY kullanıcısının avatarı

Varsayılan Bazıları balık tutar bazılarıda balığa bakar

sevgili dostlar uzunca bir süredir işlerimin yoğun bir şekilde kesat olması nedeni ile balığa gidemediğim için yaylaşım yapmamıştım balığa giden tutar ya gidemeyen ne yapar benim gibi alır çoluğu çocuğu balıklara bakmaya gider. ))) 07/09/2011 tarihinde anıl kardeşimden teklifi kıramayarak kabul ettim anlaştık beraber balığa gidecektik nasip bu ya denizliden bastım marşa bekle beni izmir diyerek koyuldum yola denizliden tam çıkmıştım ki sarayköy girişinde yaşadığım bir aksilik yüzünden geri dönmek zorunda kaldım eeee balığa niyetlenipte yoldan dönmem beni çok rahatsız etti bu arada kayınço ve kaynana istanbula gideceklermiş bizide davet ettiler eee beleş sirke pekmezden tatlıdır dedik kabul ettik vee bekle bizi İ S T A N B U L dedik istanbula gittik bende tutmaya gidemediğim balıklara bakarım arkadaş diyip soluğu akvaryumda aldım ailecek keyifli zaman geçirdik sizlerle de paylaşmak istedik denizin altını sizlerede göstekmek isterim buyrun fotolarla dezizin altı ve oradaki dostlarımız

0 0532 522 56 77

DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR.

Bu mesaj en son " 13-09-2011 " tarihinde saat 18:58 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir....
Tuncay GÜNAY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları