![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selamlar
Size anlatacagim takilmayan kursunu daha önce duymus olabilirsiniz.Ben bunu 12-13 yaslarimdayken gelistirmistim ve kimseye söylemedim(avcilik sirri)ise yariyor...Umarim begenirsiniz. Ihtiyacimiz olan teksey istedigimiz boyda civi(Ben ekseriyetle 25-30 cm. uzunlugundaki civileri kullaniyorum) Kursun kismina civiyi baglayin hepsi bu.. Eger tornaniz varsa daha iyi... Tornada civinin basini kesip pürüzleri yok edin ki misinayi kesmesin.. Daha sonra kesdiginiz yere bir delik acin ve o delige bir halka gecirin..Böylelikle firdöndüyle takip cikarma imkaniniz dogar... Haaa bu civi neden mi takilmiyor?Düz ve uzun oldugu icin heryerden siyrilip geliyor. Bu sistemin 1 dezavantaji var.O da paslanma..krom civi falan kullanmaya gerek yok cok masrafli...Eve gittikten sonra tatli suyla yikayip ince makina yagiyla bir kez silerseniz o sorunda ortadan kalkiyor... Ama "alti üstü bir civi,kac para ki" derseniz her 1 ya da 2 avdan sonra yenisini takmak zorundasiniz.. Umarim memnun kalirsiniz. NOT: TAKTIRANA HELAL OLSUN ![]()
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 05-05-2007 " tarihinde saat 22:38 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kendi rekorum! | seraycik | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 23-11-2009 07:51 |
Kendi sitem | carizzo | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 13 | 31-10-2009 23:44 |
Kursun ve Jig kaliplari... | freediver | Kurşunlarla İlgili Herşey | 8 | 30-07-2007 10:20 |
Kursun mu döktürsem ne etsem | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 10-07-2007 13:38 |