|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba dostlar.Yaklasik 2 aydir siteyi takip ediyorum,cok faydali bilgiler aldim ve almaya devam ediyorum.Ne yazik ki kayda deger bir avim olmadigi icin siteye yazma geregi duymadim.En son 7 Kasim Cumartesi gunu kendi rekorumu kirdim.Fazla buyuk olmasalarda tam 30 parca...
Hepinize rastgelsin... ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() daha ne olsun eline sağlık
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() eyvallah Akin kardes (seninkiler de sahane gorunuyor)
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim levrek, sargos ve mırmır var sanırım tepside görebildiğim kadarıyla.
Karşı kıyıya selamlar ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Abi buna maşallah denir...
Ellerinize emeğinize sağlık...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrık ederim ferit abi, levrekler tepsiye yakışmış
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Ferit Allah bereketini versin..
Daha ne olsun.. İşallah çok daha güzelleri ile denk gelmen dileklerimle .. Kal sağlıcakla .. Bol şanslar... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum.ALLAH herkese daha bol ve irilerini nasip etsin...
Necati beye katiliyorum... BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Bizim burada oluşumuzun nedeni işte bu.. Hepimizi merakı olan bu Amatör balıkçılığı değerli dostlarımızla paylaşabilmek, Ustalarımızdan biraz daha birşeyler öğrenebilmek ve hoşça vekit geçirmek.. Bizim başka ne nedenimiz olabilir ki ?? Teşekkür eder diğer yapacağınız avlarda bol şanslar dilerim.. Yeni paylaşımlarınızıda bekliyoruz.. Kalın sağlıcakla.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() vallahii masallah daha ne olsun
![]() afıyet bal seker olsun
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2009 rekorum ;)) | sahinaga | TATLI SU AVI | 7 | 04-01-2010 08:40 |
Kendi sitem | carizzo | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 13 | 31-10-2009 23:44 |
kendi kulübümüzü kuralım | Caner BALIKÇI | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 01-02-2007 17:25 |