![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar bu sazan denilen merette saglı/sollu duyumlarda, bu balıgın anasona karşı zaafı oldugu ortak görüş. hatta bazı duyumlarımda mısırı rakı içinde bekletip te sonradan kullanan var...
şimdi benim aklıma gelen...(Belki bu sayfalarda evvelden bahsedilmiştir.) çogunuz bilirsiniz arapsaçı diye bir ot vardır önce haşlanır sonra kavrulur. vs. ve bu haşlama esnasında anason kokusu yayılır işte bu haşlama suyunu atmayıp sişede saklıyacaz ve un hamurunu bunula yapacagız.. ![]() .. yada bu suyu mazmoz da kullanacagız.. bilmem olurmu.?? ben hiç denemedim ama denemekte fayda vardır kanaatimce.. ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abicim sen süpersin yaa bu sazanlarda ortamcı hayvanlarmış
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi deneyeceksen sana tavsiyem şişeyi hava ve güneş ışığı almayacak şekilde saklaman. Sonra şişeyi açtığında kokusuz bir sıvı ile karşılaşabilirsin çünkü
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() 2-3 YTL'ya aktarlarda anason yağı satılıyor. Alsak daha ucuza gelmez mi?
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi arapsaçı otunu sanırım izmir dışında pek bilen yoktur malum izmirde giritli çok eh girit insanıda ot buldu mu yer affetmez
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Torbalı/çaybaşından sonra Selçuk yolu üzeri bu günlerde büyümeye başlamış arkadaşlar kocamanlar hemde..
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() muvaffak abi çok değişik bir bilgi oldu bu,adıma teşekkür ederim.demekki bizim sazanlar sarhoşluktan hep oltaya atlıyolarmış
![]() tago bu arada bişey sormak istiyorum yakınlarda bir aktivite varmı... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine fikrim geldi | mufi | Mazmoz (Yemleme) | 30 | 22-10-2010 00:11 |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
Bana ilginç geldi.... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 02-05-2007 12:52 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |