|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() önceden yakaladiklarimdan yakaladigimda makine olmadigindan fotograf evde cekilmis tir saygilarla
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Tebrikler Ersin...Tuna nehri için kirli diye okuyoruz ama bir hayli balık var her halde...Nasıl balıklar yeniyor mu? Koku falan oluyor mu?
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() akan su kir li olurmu arkadaslar yok koku falan valla icide tertemiz cikiyor temizlerken ben sadece sazanlari koydum buraya ötekilerin resmini cekmemistim bundan son ra yanimda fotagraf makine side tasiycam :=)
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu baligi yaparken mindar ettik ya becerip pisiremedik iyi olmamisti
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Ya bizim Gediz,Yeşilırmak da akıyor ama onlar akarken fabrika atıkları ve lağımlar da içine akıyor,haliyle akarsu da olsa kirleniyor.Balıklar bir şekilde etkileniyor.O yüzden sordum...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() anladim arkadasim özür yok burda öyle bir sey burda bir fabrika öyle bir sey yapsa dünyanin cezasini yazarlar mümkün degil ya hesabini yapp balik tutmaya bile izin aliyoruz lisansli hersene 138 euro ödüyrum lisas almak icin birde bir günde 2 taneden fazla sazan tutamazsin burda
en fazla 2 sazan baska tutabilirsin sazan harici sazan tutarsan geri birakmak zorundasin
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Evet kısa bir araştırma yaptım ve okudum...Öyleymiş...Balkanlardan sonra kirleniyor ve günde 60,000ton kirli suyu Karadenize döküyormuş...
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler güzel balık...
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine ben | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 18-07-2008 10:17 |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
avustruya- viyana tuana nehrinde sazan basladi | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 25-04-2007 15:42 |
Yine Çeşme... | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 08-11-2006 12:55 |