|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İnternetim az önce bağlandı.Resimleri ekleyeceğim şimdi.
07.06.2007 de Kırklereli barajından tuttuğum balıklar.Dershane pikniğe götürmüştü ben dayanamadım balık tuttum.... ![]() Bu balıklardan levrek ve büyük kefal 2 numara kaşık(mepps) ile fakat ufak olan kefal,alabalık için kullanılan sinek ile tutulmuştur. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu da balığa gittiğimiz arkadaşlarımla olan foto. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ufak sazanı düz olta ile sağımdaki kız arkadaş tuttu.Öteki arkadaşım da yardım etti.Gerçi 8 kişi falandık hatta geometri öğretmenimiz de bizle geldi ama o anları fotolayamadık... ![]() HErkese selamlar,bol balıklı günler...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() genc arkadaşım tebrikler yalnız deniz balıklarından anladığım icin acıklamalarından ötürü teşekkür ederim tatillerde yaklaşıyor o bakımdan bol balıklı tatiller dilerim.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yunuscan öncelikle tekrardan hoşgeldin canım kardeşim. Özlemiştik seni
![]() Balıklar çok güzel her avda biraz daha ilerletiyorsun işi yakında yandı balıklar ![]() Bu arada diğer arkadaşlarıda zehirlemen çok güzel dünyanın belkide en güzel hobisi bu balık avı işi ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Hayırlı olsun Yunuscan...
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Yunuscan Kardeş Hoşgeldin Sefalar Getirdin. Umarim Düzgün Bir Türkçe Ile Güzel Anilarini Bizimle Paylaşirsin.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Yunuscan nasılsın bakayım.. umarım şansın daim olur..
|
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldin Yunuscan, sözünü tuttun gibime geliyor.. İnternetin açılmış..
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ben de artık hobiciyim. | Lethe | Akvaryum | 10 | 21-10-2011 11:17 |
10 Hp e kadar teknelerde ADB aranmıyor artık..!!! | gerence | Resmi Avcılık Duyuruları | 0 | 28-05-2008 23:12 |
Çakmaklı daki teknemiz artık yok | nevzat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 13-11-2007 15:53 |
Kuş Cenneti Artık Korumasız | aserkansatı | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 8 | 05-06-2007 21:02 |