|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba ben yenı basladım balıkavcılıgına ve gollerde avlanıyorum şamlar gölü (barajda olabılır) oaraya gıdıyorum ama orada hangı balıklar var bılmyıorum ve karadan avlanıyorum bunlar hakkında bılgı verırsenız ve nasıl olta almam gerektıtıgnı nasıl yem vs. cantamın nasıl olması gerektıgı hakkında yardım edersenız sevınırım. Bide neler gerektıı. kızıl kanat ıle kaya balıgı var galıba gordugum kadarı ıle. kızıl kanatın tadı nasıl bıde eğer başka balık cıkıyorsa onların da tadı nasıl tadı olgugunu bılgılendırısenız cok sevınırım sımdıden tesekkurler.
Edit : forumda birçok şey okudum ve ogrendım. Fırdondu ne ıse yarıyor onu anlamadım ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Foruma hoşgeldin ...Ben de kızılkanat avcısıyım ... Gelen yorumlara göre yardımcı olacağım ...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Hamit Samsun Yaşadığı yer İstanbul Yaş 34 en pahalı balık yakaladığın balıktır [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arda abi arkadaşın bahsettiği göl senin uzmanlık alanın aslında ama ben birkaç şey yazdım eksik ve hataları sen düzeltirsin artık saygılar
Hamit Samsun Yaşadığı yer İstanbul Yaş 34 en pahalı balık yakaladığın balıktır [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hamit abi bilgiler için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Daha ne olsun, bana gerek kalmadı ... Balıkların boyları diğerlerine nazaran biraz küçük olduğu için bazen yorumlarda sorun çıkıyor, o yüzden daha sonra yazarım dedim ... Aralarında 3-5 tane de kiloluk sazanlar geliyor ... Çok sağol ...
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaş bayagı güzel anlatmış dağa nedenir ama kırmızı kanatı ben severek yiyiyorum bayağı lezzetli bir balık tabi damaktadı herkezin varklı sazanın yerini tutmaz ama sazan yakalıycaksan mısır kuru üzüm hamur solucan solucan herbalığın iştağla saldırdığı ve sevdiği yemdir yayın, sazan, kırmızı kanat ,levrek. hanura kırmızı kanat geliyor sazan da hadisana rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() daha ne olsun ozaman 3-5 tanede sazan aldıkmı deyme keyfimize süper bir av olur
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arda abı aramıza hosgeldın keyıflı ve kalıcı paylasımlar dılerım
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kızılkanat Balığı | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 10 | 04-06-2007 06:19 |
sazan ve kızılkanat | iskorpitos | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 12 | 25-03-2006 05:19 |