|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Foruma hoşgeldin ...Ben de kızılkanat avcısıyım ... Gelen yorumlara göre yardımcı olacağım ...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arda abi arkadaşın bahsettiği göl senin uzmanlık alanın aslında ama ben birkaç şey yazdım eksik ve hataları sen düzeltirsin artık saygılar
Hamit Samsun Yaşadığı yer İstanbul Yaş 34 en pahalı balık yakaladığın balıktır [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Daha ne olsun, bana gerek kalmadı ... Balıkların boyları diğerlerine nazaran biraz küçük olduğu için bazen yorumlarda sorun çıkıyor, o yüzden daha sonra yazarım dedim ... Aralarında 3-5 tane de kiloluk sazanlar geliyor ... Çok sağol ...
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() daha ne olsun ozaman 3-5 tanede sazan aldıkmı deyme keyfimize süper bir av olur
Hamit Samsun Yaşadığı yer İstanbul Yaş 34 en pahalı balık yakaladığın balıktır [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kızılkanat Balığı | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 10 | 04-06-2007 06:19 |
sazan ve kızılkanat | iskorpitos | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 12 | 25-03-2006 05:19 |