|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar derinlik haritalarını nereden temin edebiliriz bilgisi olan varmı
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Magellan MapSend Bluenav adlı bir program var. GPS programı temelde ama haritalarda derinlikler de mevcut. Eurpoe haritalı olanı bulursanız işinizi görecektir.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İstanbul deniz kuvvetleri komutanlığı Oşinografi daire başkanlığından ücreti mukabilinde orjinal haritalar dan temin edebilirsiniz.Ama önce harita fihristini alın,yoksa istediğinizi yanlış alabilirsiniz.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
aranıza yeni katıldım izmirliyim,ilaç firmasında çalışıyorum,uzun zamandır amatör balıkçıyım,daha önce foça da avlanıyordum,yaklaşık 2 yıldırda ürkmez deyim. eğer elinde ürkmez (doğanbey-özdere)tarafının haritası varsa çok işeme yarar, yardımın için şimdiden tşk ederim
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() selamlar,
aranıza yeni katıldım izmirliyim,ilaç firmasında çalışıyorum,uzun zamandır amatör balıkçıyım,daha önce foça da avlanıyordum,yaklaşık 2 yıldırda ürkmez deyim. eğer elinde ürkmez (doğanbey-özdere)tarafının haritası varsa çok işeme yarar, yardımın için şimdiden tşk ederim __________________ MEHMET KARAOĞLAN İZMİR mehmet.karaoglan@abdiibrahim.net
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() rauf bey merhaba
ben ahmet dogan.cıralı kemerden.sızden rıcam cıralı üç adalar mevkıının derınlık hrıtasını gonderebılırsenız sevınırım. adresım info@arcadiaholiday.com tesekkur ederım ii gunler |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() Mehmet abi hoşgeldin umarım harita işine yarar ayrıntılı istedğin bölge varsa tam o bölgenin yakın haritasınıda yükleyebilirim.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() çoookkk teşekkür ederim,
bir ve iki pafta aşağısı (adanın doğusu,özdere tarafı) da inanılmaz işime yarar,ilgin için ayrıca tşk ederim bu arada izmir in neresi? siz ne taraflara çıkıyorsunuz??
MEHMET KARAOĞLAN 03/12/1971 İZMİR mehmet.karaoglan@abdiibrahim.net YEŞİL İZMİR MAVİ KÖRFEZ Bu mesaj en son " 07-08-2007 " tarihinde saat 22:36 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |