![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() öyle bir hasta bir hastalığa yakalandım ki sormayın
makinalar shimano.soldan sağa ; 1.shimano hyperloop 4000RB 2.shimano nexave 4000RA 3.shimano exage 4000FB [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Çıkrık : Penn 320 GT2 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kamışlar : 1.Shimano Catana 3 mt 10-30 atarlı 2.Spro 2,70 30-60 atarlı 3.Shimano Catana 3 mt 15-40 atarlı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sahteler : Rapala ve Yozuri ağırlıklıdır... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gerçekten ufak çaplı bir servet yatırmışsınız
![]() Balıklarıda görmek isteriz. Ayrıca sahtelerden hangileriyle, nasıl durumlarda verim aldığınızı paylaşırsanız çok seviniriz ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Takımlar süper rüya gibi güle güle kullan bol iri balıklara.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() süper takımlar avın bol olsun.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() takımlar harıka ve gercekten bır servet yatıyor orada...
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kamışların ve rapalaların güzel ama ben bu shımano dar kafalı makinaları begenmiyorum benim şahsi düşüncem rastgelsin.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() cok guzel ınsallah daha da keyifli avlar nasip olur sana,,, bu iş hakkaten hastalık yahu 5 2 tane kamışım var şimdi bir tane daha alıcam akabinde bir maine daha gelicek vs vs ahanda bu bole gidiyor
![]() Rastgelsin
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() spin makinelerden hangisi daha çok hoşunuza gidiyor. ve yo-zuri kırmızı kafalı olan en üstte hangi avda kullanıyorsunuz.
bende sizin gibi hastalığa yakalandım ve şu anda evimde shımano sayısı 6, ve ben bundan mutluyum ![]() ayrıca spin kamış için parçalıyı denemelisiniz yarı yaıya farkediyor...
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bende makine ve rapala sayısını attırdım bi ara güncellerim resimleri
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sarı balıgım benim:) | delvel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 17-08-2011 13:42 |
Bunlar da ne ? | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 04-02-2008 01:04 |
bunlar da benim ufaklıklar | bucalı_neco | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 04-01-2008 20:02 |
Benim düşüncem | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 19-02-2007 11:19 |
Benim bir önerim var | BALCI KAPTAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-10-2006 19:37 |