|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 130 cm yaklaşık 5700 gram barakuda onu çekmesi ayrı bir duygu gecenin bir yarısı suyun üzerine sıçrayan bir canavar ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() neco iyi av yapmışsın o barakudanın tadı nasıldı biraz yavan olduğunu söylerler ama iyidir işşallah bundan sonraki trofen kılıç balığı olur heralde iyi avlar
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrikler güzel balıklar...
![]() baraküdayı at çek ile mi aldınız gece?
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim Necdet abi bunlar ufaklıksa büyükleri nasıl olur kim bilir
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gerçektende harika balıklar,tebrik ederim Necdet abi.Daha da güzel avlara RASTGELE.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() 2007 ağustos ayınında izmir mersinli koydadaki adada sabah suyunu kaçırmamak için geceden klupteki arkadaşlarla ava gittik.yem olarak yumuşak yem olan sülüne yi taktım. epeyce ileriye attım saat 02:30 clvarlarıydı. yatmak için yerimi hazırlarken kamışın aniden yatıp yere düştüğünü gördüm. kuvvetli bir asılmadan sonra balığın iğneye bindiğini anladım. çekmeye başladım ama ne fayda bir santim bile gelmiyo. mısınanın su üzerinde gezmeye başladığını görünce çok heycanlandım işte bu an olta balıkçılığının en önemli anı bu duygu hiç bir şekilde başka bir şeyle ölçülemez.balığı 10 dakika kadar yorduktan sonra çekmeye başladım.geldikçe heyecanım artıyordu iğnenin ucunda ne olduğunu çok merak etmeye başladım aynı zaman da çekme hızımda arttı tabi .kıyıya aldığımda balığın ağzındaki iğneyi çıkaramadım bile bunu nedeni balığın dişlerinin ürkütücü olması idi.o andan itibaren ona cenavar dedim.cenavarı evde temizlemeye başladığımda midesinde bir adet kalamar bir adette levrek palazı çıktı.bu nasıl cenavar olmasınki..işte cenevar hikayesi... umarım hepinize böyle bir av nasip olur herkeze selamlar rasgele.. biraz uzun hikaye ama balıkta uzundu
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Necdet abi hikaye ne kadar uzun olursa bizim ağzımızın suları o kadar fazla akıyo
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tebrikler Necdet süper bir av olmuş ellerine sağlık afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sarı balıgım benim:) | delvel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 17-08-2011 13:42 |
bunlar da benim rapalalarım servetim herşeyim:) | bilal07 | AT-ÇEK | 12 | 13-03-2011 10:23 |
Bunlar da ne ? | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 04-02-2008 01:04 |
Benim düşüncem | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 19-02-2007 11:19 |
Benim bir önerim var | BALCI KAPTAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-10-2006 19:37 |