|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() Buda farklı bir balık(buna güzel demiyorum buna ne diyecem bulamadım ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu nasıl bir balık böyle enteresan farklı bir tür
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Gerçekten renkleri çok güzelmiş.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.
Ancak ilk (renkli) balık photoshop manipülasyonu bence. Ortam ışığı ile balığın renklerinin ışıması birbirinden farklı. Bu da üzerinde oynandığını gösteriyor. Eğer aynı balığın farklı fotoğrafları var ise tezimi geri alabilirim. Selamlar.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() REnk cümbüşü adeta,harika bir balık ..
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Deniz'cim güzel bir paylaşım. Emeğine sağlık...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bencede ilk fotoğrafta oynama olabilir çünki balık sanki oraya ait değilmiş gibi emaneten duruyor.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Herşeye rağmen güzel..
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Uzun zamandır forumda yokum internet süresi bittiydi.3 Gün önce balık tutarken yine samandıra misina kancaları bi balık aldı götürdü. Misina özellikleri: asso double strength 20.0, 8Kg çekiyor yazıyo ama balık misinjayı koparttı ortadan misina önerinizi bekliyorum. Artık 1 hafta balığa ara vermek zorundayım,yüzdüğüm zaman genellikle daldığım için alısığım basınca 5 metre suda hep dalıyorum ama bu sefer daha derine gideyim dedim gittim,ama sağ kulağıma bsy oldu içine su kaçtı çıkmıyor 3 gündür daha içinde hatta bazen içindeki sudan dolayı bsy duymuyorum o kulakta ve ağrıyor ondan balığa 1 haftalığına gidemeyecem. :s
Deniz Selçuklu 19/05/1997 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bu mesaj en son " 12-08-2010 " tarihinde saat 10:23 itibariyle Deniz97 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar bu başığın adı purple dotyback, akvaryumda uzun süre besledim. Çok güzel bir balık.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bence onemli(murekkep yada kalamar) | sargoz | Balık Yemekleri | 7 | 17-12-2007 11:36 |
Ömerli barajında gördüğüm ama anlamadığım bir şeyy.. | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 08-09-2006 08:58 |
çupra --- >adı güzel-tadı güzel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 02-05-2006 20:59 |
Sizce En Güzel Balık Eti Hangisifdir. Yapılışı ? | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 31-10-2005 01:28 |