Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...




Anket Sonuçlarını Görüntüle: En lezzetli balık hangisi?? (pişirme tarifini yazarsanız iyi olur)
Çupra 3 18,75%
Levrek 2 12,50%
Lüfer 2 12,50%
Palamut 0 0%
Barbun 7 43,75%
Dil Balığı 0 0%
Uskumru 0 0%
Tavuk Balığı 0 0%
İstavrit 1 6,25%
Kafadan Bacaklılar veya Böcekler (kalamar,ahtapot,karides,ıstakoz) 1 6,25%
Oylayanlar: 16. Bu ankette oy kullanamazsınız

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 20-09-2005, 22:43   #1
ilhan
Kaptan
 
ilhan kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 14.09.05
Şehir: Istanbul
Mesaj Sayısı: 307
Varsayılan Sizce En Güzel Balık Eti Hangisidir. Yapılışı ?

Benim tattığım balılar arasında en güzeli benim ağiz tadıma göre
1. istavrit (tava)
2. Lüfer ve familyası (ızgara)
3. Levrek (ızgara)

Gerçi çok fazla balık çeşidi tatmış değilim ama tattıklarım arasında ilk sıradakiler bunlar
__________________
Avcılığında bir etiği vardır.
İlhan İNCİ 1976
ÜMRANİYE / İSTANBUL

Bu mesaj en son " 20-09-2005 " tarihinde saat 23:06 itibariyle ilhan tarafından düzenlenmiştir....
ilhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 20-09-2005, 23:30   #2
aserkansatı
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan

Barbun listemin başında yer alıyor.Hatta yeri çok özel olduğu için onu kategoriler üstüne alıp abartayım sonra lüfer geliyor.Ondan sonra da palamut...İkisi tava palamutta ızgara olursa dayanamam

Bu mesaj en son " 21-09-2005 " tarihinde saat 00:46 itibariyle aserkansati tarafından düzenlenmiştir....
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-09-2005, 23:46   #3
Taygun KOCABIYIK
ADMİN
 
Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 28.08.05
Şehir: İzmir
Yaş: 26
Mesaj Sayısı: 5.835
Varsayılan

Konuya anket ekledim. Umarım faydalı olur
benim favorim çupra ızgara piştikten sonra üzerine zeytin yağı ve limon oh oh oh afiyet olsun
__________________
Taygun KOCABIYIK
13/07/1988
İZMİR

Bu mesaj en son " 20-09-2005 " tarihinde saat 23:52 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir....
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2005, 01:43   #4
aserkansatı
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan

Balıkların hepsini listeye sığdırmamız zor olur elbette ama kefal,lahoz,mercan,orfoz,sinarit gibi balıkların özel meraklıları olabilir.Onlar da eklenirse iyi olmaz mı
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2005, 01:49   #5
niXiz
Çımacı
 
Üyelik Tarihi: 02.09.05
Şehir: N/A
Yaş: 25
Mesaj Sayısı: 61
Varsayılan

1.Lüfer
2.Yayın
3.Kalkan !
niXiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2005, 02:07   #6
Taygun KOCABIYIK
ADMİN
 
Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 28.08.05
Şehir: İzmir
Yaş: 26
Mesaj Sayısı: 5.835
Varsayılan

Alıntı:
aserkansati tafarından gönderildi
Balıkların hepsini listeye sığdırmamız zor olur elbette ama kefal,lahoz,mercan,orfoz,sinarit gibi balıkların özel meraklıları olabilir.Onlar da eklenirse iyi olmaz mı
Evet bencede çok iyi olur ama ankette en fazla 10 şık olabiliyor.
__________________
Taygun KOCABIYIK
13/07/1988
İZMİR
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2005, 03:33   #7
ilhan
Kaptan
 
ilhan kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 14.09.05
Şehir: Istanbul
Mesaj Sayısı: 307
Varsayılan

Anket harika olmuş..
Şu kalkan balığının tadına bir bakamadım çok iyi diyiyorlar...
__________________
Avcılığında bir etiği vardır.
İlhan İNCİ 1976
ÜMRANİYE / İSTANBUL
ilhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2005, 20:03   #8
VOLKAN
Miço
 
VOLKAN kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 30.08.05
Yaş: 27
Mesaj Sayısı: 134
Varsayılan

öncelıkle kalkanın ustune balık tanımam
ikinci olarakta tuzda levrek
VOLKAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-09-2005, 20:48   #9
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.
 
Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 30.08.05
Şehir: İzmir...
Mesaj Sayısı: 3.158
Varsayılan

Benim favorim kalamardır kalamarı yapmanın birinci şartı soslamaktır yoksa sağınızda solunuzda yanık acısı hissedersiniz sosun yapılışı 1 çay kaşığı cep sodası, maden sodasıyla (limon veya sirkede olabilir) karıştırıp 1-2 saaat beklettikten sonra yıkayıp unlayıktan sonra kızartma işlemine geçilebilir sonra afiyet olsun.....Ha tabiki balık günlük se sosa gerek yoktur sos zaten balık yumşasın diyedir....
__________________
0 Rh (+)
ANIL ÜNALAN
EŞREFPAŞA/İZMİR
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-10-2005, 07:14   #10
mustfer
Kaptan
 
Üyelik Tarihi: 22.09.05
Mesaj Sayısı: 256
Varsayılan

En lezzetli balıklar tabiki kendi avladıklarım. Tercihlerim ise
1- Yayın
2- Barbun
3- Çinekop
ama favorim daima hamsi
mustfer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sizce olta ? ba-tu_han Olta Nedir? 2 02-09-2008 20:47
Şu üçlü sizce nasıl olur? ykmk Makara - Makinelerle İlgili Herşey 8 29-01-2007 12:44
Kayık aldım Sizce nasıl ? ilhan TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 16 02-11-2005 11:34


Saat 17:47.