|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Lineaeffe turnafresh kamış
Ürün Özellikleri Teleskopik Saf karbon teleskopik kamış 3.90mt boy, 100-250g atar Kıyıdan atış için kolay kavranan Sünger sap 124cm kapalı boy 490g ağırlığında kamış özelliklerimi değerlendirirseniz çok sevinirim saygılarımla
Bu mesaj en son " 26-01-2011 " tarihinde saat 06:42 itibariyle serhatengin tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() güle güle kullan dostum ben sadece iyi dileklerimi ileteyim ustalar sana bilgi verecektir.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Serhat fiyatı hakkında bilgi varmemişsin ama
Ben elegance 3.00 metrelik kamışı tavsiye ederim.. fiyatı 40-45 TL. civar.. Yinede bahsettiğin kamışı aldıysan hayırlı olsun.. Güle güle kullan.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() necati bey
selamlar eskişehirden izmizlere gitmişsiniz. forumda bile olsa insanın memleketlisine rastlaması cok güzel saygılar .. Lineaeffe bu markanın satıldığı alışveriş yapılabilecek internet alış veriş sitesi hangisi bu markaya açıkçası eskişehir de bir kaç yere sordum bulamadım ... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güle güle kullan Kuzen iyi bir kamış aldın ileride atış tekniklerini geliştirerek uzak atışlar yapacağından eminim zaten bu kamış Uzak atışlar için üretilmiş bir ürün..
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() evet haklısın kuzen uzak atış için bu kamış necati abim bende 40 liraya aldım bunu atış gücü iyi birgün beraber çıkarsak bir 100-150 metre ileri sallarsın artık benim için değilmi
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Güle güle kullan o zaman.. ![]() Beraber tabiiki çıkarız ama Laf aramızda kalsın .. ![]() Fazla sallamayada gerek yok.. ![]() ![]() Yani fazla sallamadan (palavra atmadan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Tabiiki gideriz.. Ama biraz sabret... ![]() Havalar iyice otursun misafirler kıyılara iyice gelsin.. ![]() ![]() 80 metra konusuna gelince o kadarda atarız canım. ![]() Ben 150 ye sallamayalım demek istedim.. ![]() ![]() Bence arasını bulalım 110-120 metre diyelim biz ona.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
yeni kamış ve makinem | cevat2 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 16 | 28-03-2007 22:58 |
Yeni makine ve kamış... | katiti | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 21 | 24-01-2007 13:12 |