|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar
Çeşmealtını gopezler basmış herkesin bilgisine, bu küçük ayrıntıyı verdikten sonra av macerasına.İzmir'den ben Hüseyin Abi'm ve Engin saat 12.00 gibi Çeşmealtı'na geldik. Yılmaz Abi'mi de ekibe kattıktan sonra limandan hareket ettik fakat uzun süre ava çıkamadığımızdan teknemizin altı çok kirlenmiş zor yürüyoruz. Hemen limanın ağzından tekrar dönüp Yılmaz Abi'min teknesine çıktık. Böylece bakım zamanının da gelmiş olduğunu anlayıp hareket ettik. İlave 3-5 mamun ve sardalye , yer Uzun Ada beyaz evin önü. Akşam 21.00'a kadar kalmamıza rağmen gopezler kesilmedi ve biz pes edip döndük. Toplu resimler benim hakkıma düşenler ve kaliteli olarak teknede sayacabileğimiz benim yakaladığım birer tane çipura ve lidaki başka da bir şey yok. Yine hayalkırıklığı ama dostlarla olmakta en güzeli herkese selamlar ve rastgelsin... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
1966 / İZMİR Bu mesaj en son " 16-09-2011 " tarihinde saat 20:40 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Raif abi, maşallah çupurayı kapmışsın.
Lidakide, nerdese çupura olmuş. Çeşmealtından güzel havadisler gelmeye başladı. İnşallah, bu yılı güzel geçiririz. Abi böyle güzel avların devamını dilerim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Raif abi günümüzde özelliklede bu yoklukta gopez olsun bizim olsun demek lazım.
Valla ben gopezin vuruşunu bile özledim. Haftalardır İstanbul da İstanbulun simgesi, logosu olmuş İstavrit bile yok. Sizlerde olmasanız balığı rüyalarımızda görecez artık. Ellerine sağlık abi. Bu arada bir üyemiz geçen haftaki bir paylaşımında gopezin mantısının çok güzel olduğunu söylemişti.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahim teşekkürler kardeşim temennilerine bende katılıyorum sezonumuz iyi geçsin bütün yüzler gülsün herkes keyif alsın hoşçakal.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu yoklukta yinede tavalık çıkmış,afiyet olsun.Bu sene noldu böyle anlamadım,seneye hiç balık yok herhalde.Şansın hep yanında olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gayet güzel bir av olmuş,çipura şahane gözüküyor.Tebrik ediyorum,daha iyilerine inşallah.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Önder abi teşekkürler aradığımız kaliteye kasım da ulaşırız zannederim rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim hepimize denk gelsin hoşça kal.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Raif kardeş az diyorsun ama gene bir tavalık olmuş.Afiyetle ye.inşallah bir sonraki avında umduğun balıkları yakalarsın.Rastgele.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
17.07.2011 Gecikmeli Çeşmealtı Raporu ... | Mehmet BODUROĞLU | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 02-08-2011 23:38 |
2.7.2011 Çeşmealtı Raporu Yeni Resimler Sf:2 | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 42 | 08-07-2011 20:10 |
26 Mayıs 2011 Çeşmealtı Av Raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 42 | 29-05-2011 12:03 |
Çeşmealtı Raporu 30 nisan 2011 | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 46 | 03-05-2011 22:50 |
05.03.2011 Çeşmealtı av raporu | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 10-03-2011 22:56 |