|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Evimin neşesi başımın tatlı belası joker olarak her zaman bana avdaşlık yapan en küçük evladım onunla yaptığım avlarım her zaman zevkli geçmiştir iyide balıkçıdır çok sever onun için onunla sık sık balığa giderim işte böyle bir günde beraber yaptığımız kefal avından kareler yem olarak ekmek ve kurt kullandık
herkesin evlatları ile güzel günler ve balık avları geçirmesi dileklerimle. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rastgelsin.
Muhammer41 1958 Kocaeli Bu mesaj en son " 01-10-2011 " tarihinde saat 22:05 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Muhammer bey çok şanslısınız.
Sizin seven , aynı zaman da sizinde çok sevdiği anlaşılan bir evladınız var. Allah bize de nasip etsin. Daha nize güzel avlara RASTGELSİN... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muammer abi, şu an hayalini kurduğum kareleri fotoğraflamışsın. Benimkilerin yaşı henüz küçük olduğundan bu duyguları yaşayabilmek için biraz daha beklemem gerekecek. Ancak paylaşmanın büyülü gücü bu olsa gerek ki senin mutluluğunu hissttim v bende mutlu oldum. Çok hoşuma gitti doğrusu. Allah (c.c) hep sevdiklerinle beraber olmayı ve paylaşmayı nasip etsin. Hepimize İnşallah.
Paylaşım için çok teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi eminim hepimizin hayalini kurduğu anları yaşamışsın.Ne diyelim Allah mutluluğunuzu arttırsın.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel kareler, kızınızıda sizide tebrik ederim canı gönülden.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muhammer Kardeş öncelikle böyle evladın olduğu için tebrikler.Allah uzun yıllar boyu birlikte güzel avlar yapmayı nasip etsin.Resimler ve rapor için teşekkürler.Avlarınız bereketli olsun Rastgele.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() muammer abi sizi yürekten tebrik ederim kız evladına balık tutmayı sevdirdiğinizden dolayı benimde 9 yaşında 1 kız evladım var daha dün akşam fırçasını attı bana uzun süredir onu balık tutmaya götürmediğim için.
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kefaller Hakkında | MAVİ FENER | Deniz Balıkları | 17 | 02-06-2019 10:38 |
Foça gecikmiş rapor | davii45 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 16-12-2010 15:31 |
Gecikmiş bir merhaba | blackking | Tanışma | 6 | 11-11-2010 17:48 |
Kuşadası 2009/10 Detaylı Rapor. | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 05-02-2010 16:41 |
bu haftaki rapor | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 28 | 18-05-2007 10:00 |