|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Fethiye civarı balık avı turu düzenleyen var mı?
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() taner kardeşim biz de şu aralar fethiyeyi yoklasak diyorum fakat oranın yılda 2 ay balık yaptığını biliyorum tabi yanlışta biliyor olabilirim. bilmediğim bir bölge olduğundan gitmek cesareti bulamıyorum. tabiki tanıdığım kaptan da yok o taraflarda yoksa hemen uçarız o tarafa bizim için gittiğimiz yer değil kaptan çok önemlidir. sen ne kadar tecrübeli olursan ol kaptan kaptan olmazsa gezdirir gezdirir balık olmayan yerleri kerterez diye gösterip geri getirir.
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Sevgi ve saygılarımla Rastgele
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Haklısınız arkadaşlar. Geçen cumartesi Çeşme'de organizasyona katıldım eşimle. Eşim maşallah bana fark attı. Kocaman teknede, 35 kişinin içinde 3 , 4 kişinin oltası çok iyi çalıştı ki Çeşme gibi balık dolu bir yerde dahi. Bir ara fotoğraf yükler paylaşırım. Teşekkürler RASTGELE...
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() taner ekim kasım aylarında iyi balık olduğu bilgisine ulaştım çok güzel çıpra ve levrek alındığı söylendi bilhassa çıprasının 2-3 kg aralığında oldukları ama sadece 2 aylık bir dönem malesef ekim ortalarında bende oraya kesin gitmeyi düşünüyorum sana da haber verelim kardeş
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() her sene fethiye ye tatile gideriz , orası tambir balık cenneti çizi bisküviye sardalyalar vuruyor
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
18 aralık balık avı turu | senol232 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 04-12-2011 23:15 |
Kuşadası Balık Turu Çupralar,Mercanlar | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 22-11-2010 17:38 |
Kuşadası Balık Turu | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 10-11-2009 17:46 |
Balık avı turu yapıyorum. | seaman | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 23-09-2009 13:57 |
balık avı turu | orkskun | Tanışma | 2 | 09-09-2008 18:08 |