|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben balıkçılığa 2 ay önce başladım. kara deniz kıyılarına, büyük çekmece ve güzelce sahillerinde avlanıyorum. Terkosa gidiyorum. Orada güzel yayın avlanabiliyor. bana eşlik edecek arkadaşlar arıyorum
Herkese selam ve saygılar İBRAHİM SAĞIROĞLU 05322131167 |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Karadeniz yöresinden çok fazla üyeye sahip olduğumuz söylenemez.
Umarım balığa gidebileceğiniz gönlünüze uygun bir partner-arkadaş bulabilirsiniz.. Yakalayacağınız balıklar bizi onurlandıracaktır.. Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yaşınızı da yazarsanız kafa denginiz birinin size eşlik edeceğini düşünüyorum.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() benimde atçekçi bir arkadaşa ihtiyacım var.rastgele
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sporcu 123;
sana bol avlar diliyorum...Haydi Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() saol kaptan bugün akşam üstü bir deneme yaptım ama bugünler kısır günler denizde aşırı dalgalı liman girişinde uygun biryer buldum 2 saat süren denemede sıfır çektik ve evin yolunu tuttuk kısmet .
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ya arkadaşım bende yeni başladım akşamları gidiyorum ama daha bir yer tutturamadım nereye gitsem olmuyor sessiz saki olsun istiyorum bir yer bulamadım ne yapacagız
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balığa gidemeyenler için... | katiti | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 29-10-2011 11:55 |
Balığa gidemiyenler için güzel bir oyun.,.. | Necati ARAT | Dökümanlar ve Makaleler | 26 | 21-08-2011 11:21 |
Spirolino Arıyorum | Teaser | Şamandralarla İlgili Herşey | 2 | 10-02-2008 13:54 |
kiralık ev arıyorum | Lethe | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 09-01-2007 20:10 |