|
Dökümanlar ve Makaleler Makale veya döküman yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() ![]() Rapala Pro Fishing Full Dünyanın en iyi yapay yem üreticisi rapalanın hazırlatmış olduğu profesyonel balık avlama oyununda 30 çeşit balık seçimi, yem değiştirme,yer değiştirme ve bir çok özellikleriyle doğa av tutkunları için vazgeçilmez bir oyun.Bunun yanında turnuvada yapabilirsiniz. Ekran görüntüsü: ![]() ![]() Sistem egereksinimleri: Pentium 4 1.2 GHz işlemci 256 MB RAM 1.2 GB boş HD alanı 32 MB'lık bir ekran kartı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 12-01-2011 " tarihinde saat 12:28 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Zip li dosyaları indirdikten sonra hepsini çıkarıp birleştirdim ve açılan klasörde setupReg'dan başka setup dosyası bulamadığım için onu kurdum ama 1 saniye bile sürmeyen bir yükleme yaptı ve daha sonrada oyunu bin klasörü içindeki rapaladan oyunu açtım ekrana bir uyarı çıktı tekrar kapandı. Zaten bilgisayarın içindede program filesa da herhangi bir klasör falan yüklemedi oyunla ilgili sanırım beceremedim, Sen kurup çalıştırdın mı bilgisayarına oyunu?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Keyifli oyunlar.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Necaticim.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler. Benim de paylaştığım birkaç tane oyun vardı ama herhalde onların linkleri ölmüş
![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Balığa gidipte boş dönenler
Selamlar yeğenim. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben oyunu yükledim ve oynamaya çalıştım. Ama sahilde olta atmak ve balık tutamamak daha kolay geldi valla. Oltayı 60-70 fit atmayı başarabildiğim nadir anlarda rapalayı kovalayan balık az sonra vaz geçiyor.Bu oyunda balık tutmak için püf nokta varmı acaba Necati kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() Ahmet abi eğer kullandığır rapalayı beğenmiyorsa rapalayı değiştirmen gerekir..
her balık her rapalaya atlamaz.. gerçeği ile bire bir hazırlanmış bir program.. şöyleki turna ve somon balıkları su yüzey yemlerini severken sazana benzer balıklar dip rapalasını seviyor.. renk ve boyutta önemli tabiiki .. rapalayı değiştirmek istersen oltayı suya atmadan önce F1 tuşuna basarak rapala, kamış ve makina ve misina tercihlerini yapabilirsin.. iyi oyunlar.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balıklarınız için güzel bir besin kaynağı Daphnia (Su Piresi) | xnode | Akvaryum | 5 | 09-11-2011 03:13 |
Balığa gidemeyenler için... | katiti | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 29-10-2011 11:55 |
Dişi balıklar için güzel Milyon dolar değerinde sahte yem | necobey | Savurma Dip Takımları | 10 | 24-07-2011 08:07 |
Makinaların parçaları için güzel bir site | balıkcı | Malzemeler ve Bakımları | 2 | 28-12-2006 09:47 |