|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu gün kaptanımla birlikte güzel bir gün daha yaşadım bunu sizlerle paylaşmak istedim.Takımım 0.25 berkley misina ve VMC 1/0 zoka.Kaptanımı saat 06.00 da almama rağmen yengeç ve karides çıkar, tekneyi hazırla bir dünya yol git derken ilk oltalar saat 10.00 gibi suyla buluştu.Saat 13.00 gibi de avımızı sonlandırdık.Gerçekten çok güzel bir gündü benim için.Herkese rastgelsin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Tamer AVLAR İzmir Karşıyaka A RH(+) Bu mesaj en son " 21-11-2012 " tarihinde saat 18:09 itibariyle avlar tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Bugün sohbet için uğradım büro kapalıydı.Avda olduğunu tahmin ettim telefonla avını kesmek istemedim.Bereketli bir av olmuş balıklar büyümüş güzelleşmiş.en kötü avınız böyle olsun rast gelsin.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler güzel av olmuş afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tamer bey, maşallah çok güzel bir av olmuş.
Balıklarda büyümüşler güzelleşmişler. Kaptanımızı ve sizi tebrik ederiz. Afiyet olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() karadan av bitti. sıra teknede. tamer bey yaptığınız avlar bana cesaret veriyor. tebrik ediyorum. afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Taner bey güzel bir av olmuş
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tamer kardeşim tebrik ederim çok güzel av olmuş, şu kaptanın telefonunu alsakda bir hafta sonu bizlerde lidaki çekmeye gitsek.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrikler Tamer abim,özlenen avlarını yapmaya başlamışsın
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler Tamer abi çok güzel bir av olmuş , insanın herşeyi bırakıp balığa çıkası geliyor.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Lidakiler artık kabalaştı Tamer bey.Yarım gün için gayet güzel ve bereketli av olmuş.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
M.Kemalpaşa'da yayın avımız 02-08-2012 | night fisher | TATLI SU AVI | 10 | 10-10-2012 23:07 |
29.08.2012 İskenderun avımız | sakkucuk | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 09-09-2012 10:16 |
03.04.2012 Lidaki Avımız | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 21-04-2012 15:50 |
06.03.2012 lidaki-07.03.2012 mercan avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 13-03-2012 14:22 |
DEVEKUŞU’NUN 1 nci.CUMHURİYET GEZİSİ (19.mayıs.2012-29.ekim.2012) | benimyelkenlim | Organizasyonlar | 0 | 19-12-2011 20:30 |