|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sözlerime başlamadan önce biz lidaki avını 7-8m suda, 0.25-0.30 misina ve ucuna bağlı 1 yada 1.0 no'lu zoka iğneyle yapıyoruz onu belirtmek istiyorum.Geçen avımız da paragatla avlandığımız tahmin edilmiş ve resimlerimden bazıları kaldırılmış buna çok üzüldüm
![]() Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok güzeller maşallah, tebrikler, bol avlar dilerim...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Hayalimdeki avlardan biri. Ellerinize sağlık.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler çok güzel bir av olmuş,bu yaz güzel avlara şahit olacağız,paylaşım için çok teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tamer üstadım harikasınız valla yaw.
Fotokopi çeksen bu kadar çoğaltamazsın bunları herhalde. Ayrıca zoka ile avlanmakda apayrı bir zevktir herhalde. Her dokunuşu vuruşu sonuna kadar hissediyorsundur. Tebrik ediyorum. Bu güzellikleri ekranlarımıza taşıyıp bizide mest ettiğin için ayrıca teşekkür ederim. İçim açıkdı birden. Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tamer kardeşim tebrik ederim. Tuzla tarafına epeydir gidemiyorum. zoka + mamun süper av oluyor, ben zokanın bir karış üzerine 5 cm. bedenli bir hırsız takıyorum 2.li yapıyorum güzel iş yapıyor sana da tavsiye ederim.
rastgele
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tamer Kardeş yine müthiş bir av olmuş lidakilerde büyümeye başlamışlar herhalde sen artık lidaki ve çupra üzerine ders teklifleri almaya başlarsın, kaptanım üstadım bol bereketli avlarınızın devamı dileğimle rastgelsin.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Tamer yine ortaya güzel bir sergi açmışsın eline emeğine sağlık.Avlarının devamını dilerim..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tamer abim çok güzel bir av olmuş ellerine kollarına sağlık .
Sevgi ve saygılarımla rastgele
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() tamer abi çok güzel ve bereketli bir av olmuş imrendim yine afiyet şeker olsun
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
25.03.2012 Zokayla Lidaki Avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 33 | 04-11-2012 08:54 |
06.03.2012 lidaki-07.03.2012 mercan avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 13-03-2012 14:22 |
DEVEKUŞU’NUN 1 nci.CUMHURİYET GEZİSİ (19.mayıs.2012-29.ekim.2012) | benimyelkenlim | Organizasyonlar | 0 | 19-12-2011 20:30 |
Perşembe Lidaki Cuma Mercan Avımız | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 16-12-2011 11:50 |
Lidaki | avlar | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 20-04-2011 19:24 |