|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Canım kardeşim Taygun doğumgünün kutlu vede mutlu olsun umarım ömrünün sonuna kadar sevdiklerinle sağlıklı doğumgünleri dilerim.
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tayguncuğum doğum günün kutlu olsun. Sana uzun, sağlıklı, bol balıklı bir yeni yaş diliyorum.
Doğum günü pastamız yok, sen gidip bir doğum günü çipurası tutuver artık bir zahmet ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() TAGO vay be kardeşim 18 oldu en sonunda ....doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu daha nice yıllar diliyorum... herşey gönlünce olur inşallah...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Taygun ben de en içten dileklerimle doğum gününü kutluyorum. sağlıklı ve bol balıklı nice yıllara...
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kardeşim doğum günün kutlu olsun.Sağlıklı , mutlu , paralı ve bol balıklı nice seneler dilerim sana kardeşim.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Haldun abi, Mert abi, Güven abi, Süleyman abi, Küçük Anıl
Hepinize çok teşekkür ederim inşallah en güzel günleri beraber yaşar birlikte güzel avlar yaparız.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Bi yaş attın ya şimdi biz küçük olduk demi.Tamaaam yazdım bunu bi köşeye çıkarcam bu lafıda senden.
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() taygun bu güzel dilkelere bende katılıyorum. saglık ve başarı dolu nice uzun yıllar senin olsun..
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() dogum gunun kutlu olsun Taygun nice mutlu yillara...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Oooo yaş onsekiz insanoğlunun en güzel yaşları kıymetini bil,doğumgünün kutlu olsun TAYGUN nice doğumgünlerine sağlıklı ve bol balıklı gir.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Volkan doğumgünün kutlu olsun | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 24-11-2006 09:29 |