![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Eveeet .. yıl 2007 günlerden pazar ben ve sevgili arkadaşım Faruk(çağlar av)
seferihisar sıgacık mezarlık önündeyiz. malum her zamanki gibi Faruk kardeşim (tam teşekküllü Hamitelsabah misali) yüklenmiş.. sabah ilk anda hava iyi rüzgar yok 2/3 tane ufak kefal in ardından malum acıkta iriler atlamaya başlayınca bendeniz .. şamandrayı çırkartıp 20 gr kurşun taktım ve aynı sistemi uzaga. takrıbı 40 /50 m ileriye attım su üstü ekmek olayı.. bir ara bir asıldı.. tabii bende karşılık verdim ve yavaşça kıyıya çektim iyi bir kefaL boy 45 cm evde ölçtüm resim yok kusura bakmayın.. diger balıklar daha ufaktı bir tanede el gibi sarpa.. 12 de rüzgar hızlandı ve karşımızdan esmeye başlayınca kaçtık. Faruk kardeşime çok teşekkür ederim. ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Muvaffak abicim, senin şu web kamerası iş görüyordu gene, görsek şu balıkları diyorum
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Mufi'cim, vallahi senden korkulur.....Sonunda beni de tekrar kefale başlatacaksın....
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak abi güzel bir geçirmene çok sevindim. ayrıca afiyet olsun
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() Muvaffak abi kefal dedin içimi gıcıklattın valla. Abi bu mezarlık önü dediğin yer eski limanın oralardamı acep? Zira bi dönem oradan iyi kefal almıştım...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() sesiz olacaksın, sabırlı olacaksın, yavaş yavaş çekeceksin, o yan yan gelecek, ağzını yırttın mı haydi güle güle, ayrı bir zevki var, hele de dip kıbrısına irisi yakalandı mı değmeyin keyfime . Eski raporları takip edenler bilirler , 40 cm lik kefal için denize girip üşüdüğüme mi yanayım, sigaralarım ıslandı ona mı yanayım, cep telefonum cebimdeymiş ona mı yanayım, hiçbirine yanmadım vallahi, girdim aldım kefali
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak Abi kamyoneti nereden kiraladınız giderken?
![]() ![]() ![]() Abicim yine kuzuyu kapmışsın, tebrik ederim. Kefal avı zevklidir zevkli olmaya da kıyılarda eskisi gibi kefal kalmadı ve kendi adıma ben zamanında kefalden yana yeterince zevkimi aldığımdan değişik balıklara yöneliyorum ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
o akşam çok yorgun geldim. (PC)makinayı/açmaya üşendim...bazen benim delikanlı makina başında oluyor o zaman hemen al bir resim diyorum.. ama inşallah beraber olduğumuzda varsa yine avlarım bir kaç tane.. ![]() o zaman siz varsa cep telefonu ile resimlersiniz.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() İlker im ve hepiniz sağolun. varolun.
Erdalcım.. sıgacık a gelince tam karşına girişteki duvarları görüyosun o radan saga dön.. koyu takiben sola ve hemen sagda bir lokanta var ilerisi mezarlık . işte arabayı soldaki boşluga bırakıp aşagıya inersin mezarlıgın sol çaprazı karşıdaki yarımada ve .. dalgakırana doğru açikta iri kefal çok var.. |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26.12.2007 | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 28-12-2007 06:45 |
26.11.2007 antalya | dudi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 06-12-2007 23:00 |
25,11,2007 karadan | hamurabi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 25-11-2007 21:05 |
19,08,2007 gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 23-08-2007 01:14 |