|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Okul çıkışı boş vaktimizi değerlendirmek için meraları şöyle bir yoklayalım dedik.
Hava aşırı bunaltıcıydı. Rüzgarın hiç esmemesine bağladığım kıtlıkta 2 sübye 1 kalamar almayı başardık. Bu arada körfeze çupra girmiş bulunmakta ilgilenenlere duyurulur.(isteyene ayrıntılı bilgi verebilirim) Şimdi resimler ------------------- Bu arkadaşla hatıra fotoğrafı çekilip vedalaştık. (Geri saldık) ![]() SÜBYENİN İNTİKAMI ![]() Buda Günü Kurtaran Kalamar ![]() Yoldan geçen iyi kalpli bir amcamız bizi birlikte çekti çokta iyi oldu ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun kalamara iyi alıştın bakıyorum, afiyet olsun
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() arkadaşım o ahtapot galiba ben sevmem ama resim gayet kaliteli olmuş eline sağlık....
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
|
![]() Fotoğraftaki bakıştan anlaşılır kimin olduğu mert abi biraz dikkat
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler!!! tago bu arada tarz yapmışsın
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
|
![]() 2006 İlkbahar Yaz balıkçı kreasyonu böyle volkancım allahtan lekeler çıktı
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler iyi alıştın taygun kalamarlara.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben baya şanssızdım o gün tagola yanyana atıyoz onunkine balık atlıyo benimkinde tık yok sinir krizine girdim yaaaa.
Olsun en azından deniz havası aldık. Çupracılar harekete geçmiş onuda gördük karataş çupra yapmaya başlamış duyurulur.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı
|
![]() Alıntı:
![]() Şaka bir yana kullandığımız takım misina herşey aynı oltaları 1 er metre ara ile atıyoruz ben balık alıyorum o alamıyor şanssız kardeşim inşallah ilerleyen günlerde şeytanın bacağını kıracaksın. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tagoo aga yaa bende sübye hastalığı başladı senin resimleri gördüm iştahım
kabardı alcam bende maketlerden gitcem kordona kafaya koydum yaf ![]() kordonda önemli olan kumluk yeri bulmak bende tam hatırlamıyordum nerde olduğunu neyse artık buluruz bi yolunu..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
resımlere devam.... | seyirsubayi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 22-12-2008 19:56 |
süroza devam | delvel | TATLI SU AVI | 4 | 19-12-2008 23:40 |
nisan 2006 avından fotolar. | mendirek | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-05-2006 17:45 |
İstavrite devam | sbasaran | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 04-05-2006 15:10 |