|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben yeni yeni dalmaya merak saran biriyim uzun zamandır hep ufak balıklarla dönerdim bu hafta sonu balıklıovada daldım 3 saat içinde ufak ufak kefallerle tam karaya çıkmaya karar verdiğimde bir kayanın altında çupra denk geldi tek nefeste aldım bunu sizlerle paylaşmak istedim,sevgili PAŞALIYA saygılar.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha güzelleri sizlerin olsun. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aziz Kardeş tebrikler harika bir av olmuş.Bir de imza ayarlarını halledersen çok güzel olur.Daha çok foto geleceğini umarak keyifli avlar ve paylaşımlar dileklerimle...
![]() |
![]() |
#3 | |||
VİP ![]()
|
![]() Azizcim tebrikler ilk güzel avın muhteşem olmuş.Seftesi çupuştan bereketi Allahtan daha nice böyle iri balıklarla karşılaşman dileklerimle.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aziz abi tebrikler.Son fotoğraf bu keyfi tamamlayan son unsur.İnsanın kendi tuttuğu balık daha bir lezzetli oluyor.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hepsi iyi güzel de, güzelim çipurayı tam yememiş, en güzel ve gözde yeri olan kafasını tabakta bırakmışın.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() afiyet olsun güzel balık
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler çok güzel balık.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tüm arkadaşlara tebrikleri için çok teşekkür ederim,Teaser nikli arkadaşım bu imza olayını tam anlayamadım açarsan sevinirim.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() IMG]http://img.photobucket.com/albums/v303/azizoran/DSCN5029.jpg[/IMG]
Bu bu gün tuttuğum balıklar |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() ÖZÜR YANLIŞ OLDU |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Illede çupra. | Bornovalı | DENİZ AVI KARADAN | 19 | 23-11-2009 07:44 |
Çupra | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 04-02-2008 06:25 |
Çupra ve saz arkadaşları | nevzat | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 15-01-2008 17:06 |
çupra hayvanı 4,700 | müjdat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 12-12-2007 21:35 |
ahmetbeyliden çupra | mustafakasim | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 09-07-2007 21:20 |