|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
Anket Sonuçlarını Görüntüle: 22 ya da 23 nisan / kıyıdan ya da tekneden | |||
22 nisan kıyı diyenler |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 40,00% |
22 nisan tekne diyenler |
6 | 24,00% |
23 nisan kıyı diyenler |
9 | 36,00% |
23 nisan tekne diyenler |
0 | 0% |
Oylayanlar: 25. Bu ankette oy kullanamazsınız |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Eveeeeeet....Arkadaşlar Göksel'inde dediği gibi malum 23 nisan tatil....hani diyorum bir oylama yapsak da 22 ya da 23 nisanda en çok hangi gün oylanırsa o gün topluca bir organizasyona imza atsak diyorum...ne muhabbetler döner,ne videolar çekilir kimbilir...tabi bu organizasyonun kıyıdan mı yoksa tekneden mi olması konusunda da fikirlerinizi sunarsanız sevinirim...
07/04/2007 de YABAN TV de başka bir sitenin düzenlediği Babakale-Sivrice organizasyonunu seyrettim,canım çekti vallahi...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Benim için tarih farketmez ama kıyıdan olursa daha rahat daha ferah ferah avlanırız diye düşünüyorum ben varım zaten 1 ay oldu evde oturuyoruz
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() tago için tarih farketmiyor ama benim için deniz henüz erken. bir an önce yapılamsı gereken tarla-toprak işleri var. keşke bitirebilsem de katılsam sizlere
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abicim üzülme sen...hiç belli olmaz belki biz senin oraya çıkarma yaparız...sanada emri vaki yapıp kaçırırız senide...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Onur seçenek eklesek:
22-23 Nisan Çanakkale ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() valla bana uyar gibime geliyor...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() nereden avlanırsanız avlanın...hepinize bol şans... rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 23 nisan bana uyar yer, mekan farketmez.. bu çocuk her koşulda affetmez
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() dostlar, bende isterim ancak 23 nsan tatil olursa bana denizli yolları gorunur. Ama sunu soyleyim, beni 2 kişi olarak hesaba katabilirsiniz. ama ancak o hafta icerisinde belli olur, pay bırakalım olur mu?
Taygun gibi, kıyıdan olması rahatlık acisindan iyi gibi. sevgi ve ışıkla kalın dostlar
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. Bu mesaj en son " 10-04-2007 " tarihinde saat 12:10 itibariyle Alparsbeğ tarafından düzenlenmiştir.... Neden: ilave |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() 22 Nisan Pazara denk gelir, kalabalık bir grup olabileceğimizi , ve de çoğu kişinin de pazar günü balığa çıktığını göz önünde bulundurarak 22 Nisana oy veriniz ltf. (kıyı için konusuyorum)
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bayram Organİzasyonu | kturkol | Organizasyonlar | 55 | 30-12-2006 16:19 |