|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() dün akşam balığa gittim.
![]() ![]() bende elde kalanlarla idare ettim. karagözler midye ile sarpa ve şuna karagözü ot (yosun) ile yakaladım. ![]() ![]() ![]() rastgelsin.. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() abi tebrik ederim ii balıklar şu lüferler ne zaman inerler marmaraya doğru?
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() güzel abim ellerine sağlık ama hadi midyeyi anladımda yosunla nasıl yakaladın abi yaa...valla senden ben hergeçün gün bişey daha öğreniyom...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() sağolasın abi ağustosun sonuna doğru lüfer resimlaride beklriz senden rastgelsin...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
mesala ekmek ile sarpa yakalandığını ilk defa bu sitede gördüm. burda hiç ekmek ile sarpa yakalayanı ne duydum ne gördüm. ama bu sene bir denemek istiyorum. burda sarpayı bırde serpme ile yakalarım. o çok daha güzel olur. sarpa balığı pek makbul kabul edilmese de yakalanıp ölünce hemen içini (sakatatını) temizlersen nefis olur. ama balıkçıdan alınırsa ben de yemem.
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() tebrikler abi... balıkların bu otları yediğini biliyorum inan ki ben de ilk defa otun yem olarak kullanıldığını duyuyorum... otun suda serbest olması balığı cezbediyor demekki..
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() eline sağlık ismail amca
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail abicim tebrikler vallaha...yok zamanında bile gözlerimizi bayram ettiriyorsun ya helal olsun sana...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ortaya karışık. | Bornovalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 15-11-2009 09:33 |
Yayın Balığı(Anıyla Karışık) | hhlevent | Tatlı Su Balıkları | 17 | 21-12-2007 20:24 |
karışık -2 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 18-11-2007 07:49 |
karışık | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 09-09-2007 19:45 |
Ayvalıktan Karışık Tost :D | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 07-09-2005 17:27 |