|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet Beyler
Burada 1 Mayis da baslayan harami balik avinda nihayet siftahi bugün aksam yaptim..... Hatta baliklar yendi ve bitti bile ![]() Lavaboda solda gördügünüz 2,5 kg. lik bir levrek(türkiye de siz ona sudak diyorsunuz) digeri ise Lambuka.....Onun orada ne isi yar diyeceksiniz..... Onuda amcam getirdi Antalya'dan ve tepsidekilerde Tunahan'i sokan sokarlar ![]() Onlarda Antalya'dan.... Simdi soracaksiniz Türkiye'den Almanya'ya balik mi gider diyeee???? Damak tadina düskün ve balik severseniz soklanmis balik 3:15 dk. da Antalya dan Almanya ya gelir ve ayni gün aksam RAKI ile birlikte iskembeye iner ![]() Bu levregi nasil yakaladigim daha ilginc..Kizilkanat yakalamak icin kullandigim burada "made" dedigimiz sinek larvasina atladi...Ve kullandigim köstek inanmazsiniz 0,13 lük dü.... NASIP ISTE Selamlar ![]() ![]()
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 14-06-2007 " tarihinde saat 00:39 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Cumhurcum afiyet olsun kardeşim...Sudak ve yayın benim pek çok deniz balığıyla ( levrek,çupi,lüfer,barbun hariç) kıyalayamayacağım kadar lezzetli balıklardır.Yarasın rakıyla beraber...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ooooo Serkan ABi seni tekrar görmek güzel....
Sagol vallaha dedigin gibi cok lezzetli balik löp et deriz yaaa...ONDAN iste ![]() Abi Raki Balik bende Et ile tirnak gibidir.....Baligi kesinlikle rakisiz götürmem .... Ve Balikla Raki icmeyen adamla da oturup ---balik yemem.... ![]() Bu derece saplanti anlayacagin ![]() Bence dünyadaki en önemli bulus RAKI....Baska bir cag aciyo mübarek ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() ne güzel işte 0,13 le sudak almışın balıkçılık budur.. afiyet olsun
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() afiyet olsun Cumhur kardeş.balık ve saz arkadaşları konusunda sana aynen katılıyorum.yanlız 0,13 lük misina olayını gerçekten tebrik etmek gerek.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan abi güzel balıklar yakalamışsın.Damak tadı da tat yani.Antalya'dan Almanya'ya balık getirt akşama rakı ile mideye.Afiyet bal şeker olsun abicim.
HAyırlı balıklara...
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Yok Yunuscan onları Cumhur yakalamış.Ben bakıp iç geçirdim sadece.Çünkü sudağı çok severim...
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Herkese iyi balıklar.... Tekrar tekrar özür dilerim Serkan abi...
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Afiyet olsun Cumhur,tatlısı tuzlusu hep birarada..
En alttaki tepsideki sokarlara burda Arı balığı deniyor..
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() cumhur kardesim afiyet olsun baya bir cesit yapmissin lampukaya bayildim afiyet bal seker olsun rakiyi da yaninda unutma roka salatasiyla!!!!!!!!!!
![]() |