![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() bugün büyükçekmecegölünde yakaladığım kızıl ve sazanlar 1 saatlik hasılat
![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 03-04-2007 " tarihinde saat 11:03 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah dostum,iyi bir başlangıç olmuş yaza hazırlık için,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Tebrikler dostum...Kızılkanat 30cmden az değil gibi duruyor.Bilmiyorum yanılıyormuyum...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() kızıl kanat 20 cm civarı
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Ben yemesini çok fazla olmasada tutmasını seviyorum kızılkanatın.Bu cumartesi de biz gidiyoruz.Umarım yakalarım o yakışıklılardan.Gerçekten sudan çıktığında çok güzel görünen bir balık...20 cm civarı demişsin ama 30 vardır o vardır vardır...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel balıklar, afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() inşallah yakalarsınız hemde daha büyüklerini güzel bi av olur inşallah bende ilk fırsatta tekrar gidegegim rastgele
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() iskorpitos kardeş rastgelsin...bana yıllar öncesini hatırlattın..o zamanlar k.çekmce cok temizdi.. cennet mah. tarafındanmenekşeden filan. kaşıkla bol turna tutardık.. sene 1980 /85 arası...
şu anda k. çekmece ne alemde bilmiyorum.. ama b. çekmecenin tam olarak ne tarafından balıkları aldın merak ettim. birde merak ettigim konu balıgı tutugun gün suyun bulanıklık derecesi / durumu neydi..su hakkında bilgi verirmisin (yaklaşık) kolay gelsin .. |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim bu zaman da süper av.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() valla tebrikler daha bizim ıspartada göllere olta atamadık soğuktan bol şanslar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sazan avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 01:41 |
Sazan Avı | hijacker54 | Videolar | 0 | 16-11-2007 12:38 |
Kızılkanat Balığı | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 10 | 04-06-2007 06:19 |
İri sazan. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 15 | 17-08-2006 11:25 |
Sazan Avi | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 1 | 21-07-2006 23:01 |