|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Forma Bursadan katılıyorum, genellikle tatlısu balık avcılğı ile ilgileniyorum. Ama tüm konular hakkında bilgi paylaşımına açığım.
Mesajlarınızı bekliyorum. Sevgi ve Saygılarımı Sunuyorum |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Orhan abi hoşgeldin sefalar getirdin. Hepimizin birbirinden öğrenecek elbet birşeyleri vardır. Hep birlikte güzel paylaşımlara
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() orhan aramıza hoş geldin. rasgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldin hayırlı olsun livarın balıkla dolsun
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() diğer konunuzdada hoşgeldiniz demiştim ama birkez daha demekte sakınca yoktur sanırım.rastgelsin...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
VİP ![]()
|
![]() Orhan kardeşim hoş geldin.Bizimde tatlı su avcılığında muhakkak senden öğrenceklerimiz ve paylaşımlarımız olacaktır.RASTGELSİN
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço
|
![]() Orhan hoşgeldin,iyi paylaşımlar dilerim..
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Orhan aramıza hoşgeldin.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Orhan kardeşim, aramıza hoş geldin, tatlı su balıkçılığı konusunda yardımlarıızı bekliyoruz. Rastgele.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() orhan abi ben yeni başladım. tatlı su avcılğyla ilgili tecrübe ve önerilerini bekliyorum.batmanda görev yapıyorum,gölette avlanıyorum ve gölette aynalı ve pullu sazan var.bu sezonda hamur ve mısır konservesi denedim bazende solucan. Hamura alışmışlar ama hamur çabuk dağılıyor.mısır daha etkili ama sabır gerektiriyor.kamışla avlanıyorum.bu sezon ek olarak zilli oltayla küspe deniyeceğim.tavsiyelerini bekliyorum abi.rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Selam Arkadaşlar | sürücü | Tanışma | 1 | 13-05-2008 16:27 |
selam arkadaşlar | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 27-04-2007 18:19 |
selam arkadaşlar | harslan | Tanışma | 14 | 01-03-2007 10:27 |