|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar sanırım bu son oparasyondu,nedeir,nasıldır bilmem ama bizim kuyu boşalmış aldığım duyumlara göre ağla cevirmişler bölgeyi.Ben kıyıdaki ölü balıkları görünce başka şeylerdende kuşkulandım ama böyle bir ihtimali düşünmek bile istemedim.Bizim açımızdan yinede güzel bir gündü eğlendik komşumun keyfindende anlaşılıyor herhalde,mangaldan artanların resimleri aşağıda mutlu günler.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 27-01-2008 " tarihinde saat 20:10 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler tüm ekibi kutluyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Alanyada mırmır nüfusunda büyük düşüş oldu sayenizde
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Harika bir gün olduğu rakının dibine vuran abinin yüzünden belli oluyor. Hasılatta sağlam, eh en kötü avınız böyle olsun inşallah. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() abi herhalde havaların çok soğumasıyla ilgili diye düşünüyorum
bizim burdaki kuyuda boşaldı gittiler herhalde ellerinize ve emeklerinize sağlık
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Remzi abi yine yapmışsın şovunu ellerine sağlık.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler,belli ki keyifli bir av olmuş,
afiyet olsun
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Şu keyifin güzelliğine bak ,içimin yağları eridi desem yalan olmaz ,haarika günün verimi de çok güzel olmuş tebrikler Remzi bey.
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada mırmır oparosyonu 2 | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 30-06-2008 06:52 |
Alanyada mırmır oparosyonu 3 | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 05-01-2008 09:33 |
Alanyada mırmır oparosyonu | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 06-12-2007 14:34 |
Alanyada bl.günler- 4 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 33 | 29-05-2007 18:48 |
Alanyada bl.günler- 3 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 03-05-2007 16:41 |