|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Selam dostlar, daha henüz sizlerle av resimlerimi paylaşamadım (bir türlü çıkamadık ballığa
![]() Balçova teleferikten gün batımında Urla/Karaburun semaları; ![]() Boğazda Alperenlerden (kahvaltı mekanımız ![]() ![]() Bodrum Yalıkavak limanından deniz uçağının inişi; ![]() Alibey (Cunda) adasının liman balıkçıları; ![]() Dikili'den Midilli adası üzerindeki fırtına; ![]() Ölüdeniz; ![]() ![]() ![]() ![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan abi süper bunLar yaaa. Gerçekten çok keyifLe izLedim fotoğrafLarı
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben de gerçekten çok beğendim. Laf olsun diye söylemiyorum, bakış açısı ve objektif ayarların da çok iyi olmuş. Tebrik ederim. Yeni fotoğrafları bekleriz.
Ayrıca merak ettim; fotoğrafların çekildi fotoğraf makinesi hangisi ?
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 14-07-2008 " tarihinde saat 14:42 itibariyle hasanova tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hasancım eline sağlık kartpostal gibi çıkmış..
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() hasan tebrik ederim bu fotolar bi harika,bizimle paylastığın içinde ayrıca teşekkür ederim içimize huzur serdin inan:SAYGILARIMLA
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan abi yeni dikkatimi çekti konu ancak görebildim. Çok güzel fotoğraflar özellikle sonuncusu ve fırtına
![]() Bende seviyorum fotoğraf çekmesini ama pek bilgim yok müsadenle bende 1-2 fotoğrafımı yayınlıyorum. Soldan ikisi kodak c340 ile çekildi sağdaki makroda nikonun 700lü bir modeli ama şu an tam bilmiyorum arkadaşımın gazete fotoğrafları için kullandığı makina. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Eline sağlık Taygun'cum güzel resimler
![]() Fotoğraf çekmeyi bilmekten ziyade ben her zaman şuna inanırım, 'doğru yerde doğru zamanda olmak' , işte o zaman fotoğraflar daha bir güzel çıkabiliyor ![]() ![]() ![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 17-07-2008 " tarihinde saat 12:26 itibariyle hasanova tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet doğru yer ve doğru zaman çok önemli Hasan abi genelde gün doğumu ve gün batımında deniz kıyısında olduğumuz için şanslıyız bence en güzel fotoğraflar güneşin ya batarken ya doğarken çekilmiş hali. O kızıl tonlar çok hoşuma gidiyor. Tabii işin içine denizde girince tadından yenmiyor. Ayrıca makro çekimleride çok seviyorum. Son formattan sonra 10-15 dvd yedek var fotoğraflarımı bulabilsen 2-3 tane daha beğendiğim fotoğraf var onlarıda ekliycem.
Ha ayrıca resim deyince bir arkadaşım çok kızıyordu kendisi şu an Bodrum'da bir otelde fotoğrafçılık yapıyor. Resim çizilir fotoğraf çekilir derdi ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Oltamıza takılanlar | bdağdeviren | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 19-05-2007 16:32 |
Gözüme takılanlar.. | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 13-02-2007 14:46 |
evet 13/12/2006 balık avında oltama takılanlar | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 16-12-2006 13:32 |