|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
resmi deneme olarak yolluyorum..yeniyiz malum.. ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ....ve ekibin tamamı ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ...güzel video cekimleri de var yakın zamana ait en kısa zamanda onlarıda atıcam siteye .hele su fotoyu bi basarayım da.... ![]() Bu mesaj en son " 12-09-2008 " tarihinde saat 19:20 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ekip fotoğrafı temmuz basında cekildi yanılmayın.bi sürü lidaki var.bilenler şimdilerde o kadar lidaki cıkmadığını bilirler ıldırıda bu mevsim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
VİP ![]()
|
![]() Karabins tebrikler paylaşım için teşekkürler.İmza ayarlarını yaparsanız hitapta kusur etmeyiz.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() turgay abi uğrasıyom ama henüz basarılı olamadım o konuda..bir de abi videoları nasıl yüklüyoruz.ilgili site kapanmış sanırım
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhabalar
Öncelikle hoşgeldiniz video için yardım konusu şurda bakabilirsiniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] balıklar için ise tebrik ederim tüm ekibi
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sanırım mahkemece engellenmiş
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Murat hoş geldin
Selamlar Saygılar
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() maşallah maşallah.Bereketi bol olsun.Oldukça yorulmuş olmalısınız.İndir bindir.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
ıldırda hafta içi ve hafta sonu | celocan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 23-11-2008 17:37 |
24/08/2008 Ildırı raporu.. | dersuuzala | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 01-10-2008 08:50 |
Hafta Sonu Güzelleri | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 30-12-2007 11:55 |
Geçen hafta Balıklıova | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 30-10-2007 21:46 |
Hafta Içi çeşme Kaçamaği... | ishak BALLICA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 24-09-2007 07:18 |