herkese selamlar.evet dostlar yine ıldırı.

gecit balığı basladı dediler ama daha vakit var onu anladım.bulustuk yine dostlarla.planlar hazırlıklar.plan sabah ve aksam suyu.sabah 05:30 gibi ıldırının gerence istikamatine bakan kıyıda basladık avlanmaya..hiç hareket yok.malzeme herzamankinden.yem:mamun....olta:klasik kolpa takımı

..(kolpa bizim canımın ciğerimiz bi arkadasımız.tüm takımlar onun elinden..sağol varol kolpacım)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ....aksama kadar balık aradık..güvendiğimiz yerler vardı..hep karlar yağdı.uzun süre aradık..hiç olmayacak yerlerde ilginç balıklar tuttuk..ilk balık faruk abimden geldi.kocaman 800 gr lık bir fangiri
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ..sonra benden geldi kocaman bir cupra
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]...sonra ahmet dostum cekti.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]....faruk abime ramazan sonu onun cektiği fangiri ile ilgili planlarımı anlatınca dayanamadı bana verdi balığı

..sağol varol faruk abii

..ve diğer resimler ..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] .... ...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] .. ahmetin göbeğinden yakaladığı cupra
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ve benim payıma düşenler

[url=http://img87.imageshack.us/my.php?image=24092008483hy7.jpg]

[/URL ...burdan ekibin geri kalan hilmi abiye ve ismail abiye akıllı olmaları konusunda bi uyarı göndermek istiyorum

gercek sensey benim baskasını tanımam

....tüm balık sevdalılarına selam ve saygılar.hoscakalın