Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 24-09-2008, 08:20   #1
karabins
Oltacı

karabins kullanıcısının avatarı

Cool 23.09 2008 .. Yine ildiri:)

herkese selamlar.evet dostlar yine ıldırı.gecit balığı basladı dediler ama daha vakit var onu anladım.bulustuk yine dostlarla.planlar hazırlıklar.plan sabah ve aksam suyu.sabah 05:30 gibi ıldırının gerence istikamatine bakan kıyıda basladık avlanmaya..hiç hareket yok.malzeme herzamankinden.yem:mamun....olta:klasik kolpa takımı..(kolpa bizim canımın ciğerimiz bi arkadasımız.tüm takımlar onun elinden..sağol varol kolpacım)[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ....aksama kadar balık aradık..güvendiğimiz yerler vardı..hep karlar yağdı.uzun süre aradık..hiç olmayacak yerlerde ilginç balıklar tuttuk..ilk balık faruk abimden geldi.kocaman 800 gr lık bir fangiri [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ..sonra benden geldi kocaman bir cupra[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]...sonra ahmet dostum cekti.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]....faruk abime ramazan sonu onun cektiği fangiri ile ilgili planlarımı anlatınca dayanamadı bana verdi balığı..sağol varol faruk abii..ve diğer resimler ..[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] .... ... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] .. ahmetin göbeğinden yakaladığı cupra[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ve benim payıma düşenler[url=http://img87.imageshack.us/my.php?image=24092008483hy7.jpg][/URL ...burdan ekibin geri kalan hilmi abiye ve ismail abiye akıllı olmaları konusunda bi uyarı göndermek istiyorum gercek sensey benim baskasını tanımam ....tüm balık sevdalılarına selam ve saygılar.hoscakalın

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları