![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bir cam kavanoz ılık su ile doldurulur.sonra kalın tuz diye tabir ettiğimiz adi tuz suyun kıvamını sertlestirinceye kadar (ben bir su bardağına 1yemek kaşığı olarak ölçüyü kendimce buldum) karıştırılarak eritilir.sonra borularından çıkardığımız kurtlr kavanoza atılır. yaklaşık 2 saat bekledikten sonra eski bir bez üzerine alınan boru kurtları,ıslaklıkları gittikten sonra cam kavanoza alınır(kesinlikle cam kavanoz olmalıdır).bu yöntemle yemimizi birkaç ay muhafaza edebildiğimiz gibi tuzlama ve kurutma yöntemlerine nazaran dana parlak ve diri tutabiliriz.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Emeğinize sağlık.. Bu mesaj en son " 27-02-2010 " tarihinde saat 18:26 itibariyle Mehmet BODUROĞLU tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ben tşekkür ederim. paylaşımların takip edildiği ve sahiplenildiği bir sitede olmak güzel bir duygu.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler
Ellerinize sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler kullanılması gereken bir yöntem!!
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evde biraz tepki çeker bu işlem ama bazen o kadar fazla yem kalıyor ki. İnsan kıyamıyor ne atmaya, ne satmaya
![]() Teşekkür ederim bu güzel yöntemi öğrettiğiniz için.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() mustafa abı bu bılgılendırme ıcın tesekkurler bole seylerı ogrendıkce bılgı haznecıgımızde genıslıyor hıc olmazsa balıkta yem sorunuda yasamamıs oluruz
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mustafa abi bu yararlı bilgiler için teşekkür ederim.. bilmed,,ğim bir seyi daha öğrendim sayenizde...
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Boru Kurdu üretimi | balikcimelahat | Boru Kurdu, Solucan | 22 | 24-03-2012 16:05 |
Boru kurdu | MAVİ FENER | Boru Kurdu, Solucan | 3 | 02-04-2011 09:33 |
Boru Kurdu Tuzlama | paşalı | Boru Kurdu, Solucan | 10 | 07-12-2008 17:19 |
Boru kurdu ile kefal?? | western222 | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 3 | 17-02-2008 21:14 |
Boru kurdu | Anıl ÜNALAN | Boru Kurdu, Solucan | 11 | 07-12-2007 23:37 |