|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bir Yeni Liman Klasiğine daha hoş geldiniz
![]() Ekip : Abdurrahman Amcam, Babam Ve Ben... Yem : Sardalya, çimçim... Takım: Klasık 4 lü Takım ek Olarak Kalamar rapalası kullanıldı kursunun hırsız bolumune. Babamın beni benim babamı gaza getirmemizle her daim hazır bulunan abdurrahman amcamız yola koyulduk... Zaten meramız evımızın önü yaklasık 1 mil açıldıkdna sonra akış diye tabir ettiğimiz çapasız teknemızın ruzgar ve su akıntısı ıle sürüklenmesi sayesinde ekde görülen nasibler oltalarımıza denk geldi daha ıyılerı sizlere nasib olsun saygılar... ![]() Babam ve kırmızısı, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben ve kırmızım, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Abdurrahman amca ve güzel kırmızısı aman dikkat alttaki dragon çarpmasın ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Güzel bir eşşek kalamarı, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kırmızılar çifter çifter, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Değişik bir misafir dülger(peygamber) balığı, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Nasipler Genel Görünüm, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Nasipler Kalamar ve Dülger Yakın Plan, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha iyileri sizlere nasib olması dileklerimle...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ortalık toz pembe olmuş.Ellerinize sağlık. Akıntıda avlanıyorken oltalar karışmıyormu merak ettim.Bi taktiği varsa anlatırsan sevinirim Fatih kardeşim
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Vaay kardeşim döktürmüşsün yine ..
Yine diyorum hangi resim hoşuna gitti diye sorarsan.. O dülger balığı ile çekilmiş var yaaa oooo..... Ahhh ahh keşke benim şu güzel balıkla hatta biraz daha büyüğü ile çekilmiş bir fotom olsa.. hemen avatar yaparım vallaha ... Paylaşım için teşekkür ederim.. katılımcıları da ayrıca kutlarım.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() fatıh kardes guzel bır av umarım yakın zamanmda tanısmak nasıp olur sole bır muhabbet ederız hem
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Fatih kardeşim, maşallah yine dizmişsin bizim askerleri.
Kalamarda harika ellerine sağlık çok güzel bir av olmuş.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
abı akısda avlanırlen kayıgın tek tarafından avlanbılıyoruz akıntı ne yone ıse o yone dogru bırakıyoruz mısınalarımızı ve kayıgın tek yonunden aynı yone dogru oltalarımız aktıgından karısıklık pek olmuyor mercan avında kucuk balıkların (kopes,izmarit vs...) birikmemesi için bu yontem kullanıyoruz acıklayıcı olamadıysam kafanıza takılanı sorun abı dılım dondugunce cvplarım
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() tesekkur ederım daha ıyılerı sızlerle nasip olsun...
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() teşekkürler ibrahım abıcım vallahı ben bısı yapmadım aslında alık olmak nıyetındeydım ama denız ana dedı buralara kadar geldın bos gondermek olmaz bırde cesıt yaptı sağolsun dülgfer kalamarıda taktı nasıblerın arasına daha guzellerı sızlerle nasip olsun.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Dua et de bana da bir denk gelsin.. Dediğim gibi biraz daha İrisi .. Vallaha Resim çektirip (AVATAR İÇİN) Azad edeceğim söz.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
04.07.2009 yenılıman acıkları sabah suyu | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 45 | 17-11-2009 10:11 |
28.05.2009 yeni liman açıkları | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 26 | 15-10-2009 10:33 |
07.07.2009 yeni liman içi sabaha karsı | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 22 | 14-10-2009 21:28 |
29.05.2009 yeni liman açıkları | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 14-10-2009 21:27 |
Yeni Liman (Karaburun) Tanıtım | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 13-10-2009 08:43 |