|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hava sartlarının elvermesıyle akşam suyuna cıkmamıza bir mani kalmadı. Ben, Babam ve Abdurrahman amca yine aynı takımlarımızla 0,40 beden ve köstekler 6 numara beyaz parlak iğnelerden oluşan 4 köstek + 1 hırsız 75-100 gram kursun yem olarak da sardalye ve çim çim derinlik 45-55 metre dolayları...
babam ![]() abdurrahman amcam ![]() ben ve abdurrahman amca ![]() kırmızı ![]() yakın plan kırmızı ![]() abdurrahman amca ve kırmızısı, keyfıne dıyecek yok... ![]() babam ve kırmızısı... ![]() ![]() şarkılarla, türkülerle eve dönüş... ![]() babamzade... ![]() ve günün nasipleri... ![]() bugunluk bizlerden bu kadar... ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Heyyyt kurban olurum kırmızılarına ...
Kardeşim babanı Abdurrahman amcayı ve seni canı gönülden kutlarım... Vallaha harika görünüyorlar... Şimdi ben kalan saatlerimi nasıl geçineceğim... Du et bizlerede denk gelsin bunlardan... Paylaşım için çook teşekkür ederim... Emeğine sağlık.. Paylaşımlarını 4 gözle bekliyoruz... Afiyet bal şeker olsun.. Nice Güzel avlara işaallah... Bu mesaj en son " 09-10-2009 " tarihinde saat 14:09 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() yenılımandan devamlı balıga cıkarım .. ayhan kaptan ve erol babayı ıyı tanırım ( namı dıger serce erol ) senınle denk gelmedık yenılımanda umarım bır gun denk gelırız dostum
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Umarım daha guzellerı sızlere nasip olur...
Fatih Özçiftci... İzmir / Çamdibi... Karaburun / Yeniliman... Kırmızı Olsun Bizim Olsun... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 09-10-2009 " tarihinde saat 14:41 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() abi erol dedem ayhan abim eski dostlarımızdır erol dedemin sohbetine doyum olmaz oraların piridir. sayısız tecrubelerı vardır santim santim bilir yerleri topuzları meraları birgün karşılaşmak cigulinin kahvesinde 40 yıl hatırlık bır kahve içmek dileklerimle...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Fatih ;
Kardeşim,güzel dostum,yine güzel mercanları serdin önümüze helalin var ![]() Kırmızı Olsun Hepimizin Olsun,sen tutunca inan senin kadar seviniyorum ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah, kırmızıları Asker gibi dizmişsin, tebrik ederim.
Güncel paylaşımlarınıda bekleriz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Harika harika.Hepinizin Ellerine Sağlık.Tebrikler darısı başımıza inşallah.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan
|
![]() fatih kardeşim bu mükemmel balıkları bizlere sunduğun için teşekkür ederim
![]() ![]() ![]() ![]() sevgiler ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
04.07.2009 yenılıman acıkları sabah suyu | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 45 | 17-11-2009 10:11 |
06.09.2009 Yeni Liman Açıkları | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 01-11-2009 11:14 |
07.07.2009 yeni liman içi sabaha karsı | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 22 | 14-10-2009 21:28 |
29.05.2009 yeni liman açıkları | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 14-10-2009 21:27 |
Yeni Liman (Karaburun) Tanıtım | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 13-10-2009 08:43 |