|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Selamlar dostlar malum melenur zamanı geldı gecıyor yapmıs oldugumuz bır melenur avımızın fotograflarıya paylaşımlara devam
![]() Yem : Klasik çimçim melenur için takımlarımız : 0,18-0,20 çekerli misina 6 numara must.parlak beyaz 2 düz iğne iğneler arası 10-15 cm derinlik 5 kulaç zemin ot ve ara ara kumluk, ekip : ben ve veli hocam (izmir atatürk lisesi emekli beden eğitimi öğretmenlerinden) Mırmır için ise takımı duzenlı bır sekılde kumluk zemıne yatırmak ıcın 10-15 cm aralıklarla kucuk sıkma kursun 5 adet ve 2 iğne mustad kalın 2 numara (bu takım stilini sargoz35 sevgili abimden öğrendim teşekkür etmeden geçemeyecegım ) mırmır kerterızımızde derınlık 2-3 kulac zemın kumluk & dokme taslık veli hocam da takriben benim kadar balık aldı işte raporumuz görüşmek üzere ![]() veli hocam [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bendeniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yem tedarıkcım şeker baba [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] nasipler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] mırmır yakın plan ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] daha iyi avların sizlere nasip olması dileklerimle... ![]()
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mırmır avı | Bir Dost | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 102 | 28-01-2012 16:07 |
Mırmır | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 23 | 08-06-2010 21:51 |
Karaburun Yeniliman Raporu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 09-10-2008 19:29 |
Hafta içi kaçamağı Karaburun Yeniliman | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 13-02-2008 21:59 |
03.02.2007 Karaburun Yeniliman Mercanlar | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 05-02-2008 20:28 |