|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() eşim ve ben
![]() herkese merhabalar, bugün havanın sert olacağını bile bile saat 14:30 gibi eşimle birlikte zeytinlere gittik.olta atacak avlak ararken sadece resimlerden tanıdığım kadarıyla Hasan Balıkçı olduğunu düşündüğüm birini gördüm.bende aynı yerde avlanmayı düşünüyordum.yanlarına gittim,hasan abiyle,serkanla,hasan abinin yeğeni ile tanıştık.birlikte olta atmaya başladık.hasan abiden birçok şey öğrendim.serkanın demlediği çayı içerken sohbet ettik.sanki çok öncelerden tanışıyormuşuz gibi bir samimiyet doğdu aramızda yada ben öyle hissettim.akşam 17:15 te oradan ayrıldık.zeytinlerden balıksız döndüm ama sohbeti balıktan önde tutan,doğaya son derece saygılı üç arkadaş edindim.umarım tekrar görüşürüz. güzel uğraşlar ![]() eşim iyi balıkçıdır ![]() birde hava güzel olsaydı ![]() hasan abi,serkan biladerim ve ercan dostluğunuz gerçekten çok güzeldi teşekkürler ![]()
Mutlu PİROĞLU 1976 Bornova/İZMİR Bu mesaj en son " 02-01-2010 " tarihinde saat 19:05 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Tarih değişikliği |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mutlu Bey, her zaman dediğimiz gibi...
Balık bahane sohbet şahane... İnşallah birdaki sefere hem sohbet eder hemde balık yakalarsınız. Serkan'ın çayından bende içmiştim, tadı damağımda kaldı...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() bu mutluluk keşke balık tutarak biraz daha fazlalaşmış olsaydı ![]() eğer 10 dakika daha dursaydınız bir paşa ile karşılacaktınız ![]() ![]() sevgilerimle |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Organizatör
|
![]() Ahh paşa sen nelere kadirsin
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Dostluklar hep baki kalsın hiç bitmesin.Sizler için çok güzel bir rastlantı olmuş.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() eee sloganımız bellı balık bahane sohbet sahane ınsallah bızlerde sızınle tanısır ve bu dostlukları daha da ılerletırız
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mutlu kardeşim aramıza hoş geldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() mutlu kardeşim aramıza hoşgeldin.
İşte balık sevdası insana çok güzel arkadaşlarda edindiriyor |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan abim ve serkan abiyle tanisma firsati bulmaniza sizin adiniza gercekten cok sevindim, balikcilikla ilgilenen her insanin tanismasi gereken bir ikili
![]() Evet her zaman denildigi gibi balik bahane muhabbet sahane. ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Son Zeytinler Avımızdan Görüntüler | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 07-01-2010 20:25 |
hafta sonu zeytinler | kturkol | Organizasyonlar | 20 | 17-08-2007 08:48 |
23/24 haziran zeytinler raporu | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 58 | 07-07-2007 13:42 |
6 mayıs zeytinler | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 120 | 14-05-2007 16:38 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |