![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Henry Gilbey ile Levrek Avı (Bass Fishing with Henry Gilbey (with Lures)
![]() Henry Gilbey'in oldukça ilgi çekici ve doyurucu anlatımıyla sahte yemler (lure) kullanılarak at çek yöntemiyle yapılan levrek avına dair güzel bir çalışma. İyi seyirler. 1. Bölüm 2. Bölüm 3. Bölüm 4. Bölüm 5. Bölüm 6. Bölüm Youtube videolarını izleyemenler için çözüm: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İZMİR-1981 Öğretim Elemanı Bu mesaj en son " 25-02-2010 " tarihinde saat 11:00 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Teşekkürler Uğur, gerçekten eğitici bir yayın.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Uğur kardeşim harika bir belgesel..
Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok çok teşekkürler.Bana çok faydası olduğunu söyleyebilirim..
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok güzel bir paylaşım teşekkürler. Gerçekten faydalı olacağını düşünüyorum.
halen tırıvırı kullanıyor, satttırıyorsanız, halen trolcülerin kural dışı avlanmasına göz yumuyorsanız, halen at-çek yaparken sahtenize kullanılmış ped dahil her türlü çöp yapışıyorsa, halen kıyıya 20 metrede ağ attırıyorsanız, altın kaplama sahte de kullansanız , sahtenize istediğiniz kadar action verin sadece atar ve çekersiniz. Arkadaşlarınız tarafından kenarımın amatör balıkçısı olarak tarihe isminizi kazırsınız Nihat-1969-A(-) İstanbul-Kadıköy |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Süper bir paylaşım olmuş Uğur kardeşim.
Ellerine sağlık. Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rica ederim. Herkese selamlar, saygılar
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan
|
![]() uğur kardeşim bu güzel paylaşımın için çok teşekkür ederim.harika bir paylaşım
![]() benim işime bile yarıcanı söyleyebilirim ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.. Çok beğendim.
Keşke bizim ülkemizde de doğal balıkların yaşamasına müsaade edilebilse de böyle balıkları bizde çekebilsek her defasında. Maalesef şuradaki levrekler türkiye'de olsa, oraya bir gırgır hemen anaşır ve çevirme ağını atarak ne var ne yok hepsini siler süpürür öyle değil mi ?
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() dediğin gibi adam tek balığa koca trol salıyosa gerisini boşver ![]() en iyisini yunanistan sahil güvenlik yapıyor belirlenen mesafe dışında trol atılıyosa ya o trol teknesini orada batırıyor yada tekne fiyatının üç katı ceza yazıyor ![]() elbetteki bu adamların kıyılardaki balığı bitmez ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum (Senkop Belgesel) | zpt | ZIPKINLA SUALTI AVI | 10 | 27-04-2011 08:23 |
Herkes Mutlaka İzlesin (Senkop Belgesel) | zpt | SAĞLIK | 0 | 26-09-2009 16:18 |
Levrek Ve.. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 15-06-2007 00:17 |
Levrek | Sohbetcibaba | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 31-05-2006 08:29 |
Levrek | Anıl ÜNALAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 24-02-2006 05:04 |