|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan
|
![]() ![]() SEVGİLİ DOSTLARM ![]() cumartesi çalıştığımdan ve havanın yağışlı olmasından dolayı pek iştahlı olmadığım için balığa gitmeyi düşünmüyordum ![]() ![]() cumartesi apar topar saat 16.00 da yola koyulduk yemlerimizi erzaklarımızı tedarik ettikten sonra meşhur zeytinlere mandagöz avlamak için yolumuza devam ettik çünkü gece benim çok sevdiğim PAŞA pek ziyaret etmez o yüzden hiç olmazsa mandagözlerle vakit geçiririz dedik ![]() ![]() biz daha zeytinlere varmadan çok eski dostum aile dostum vedat kardeşim telefonla arıyordu ![]() ![]() ![]() hoş sohbetten sonra yemek faslı çay faslı hepsi bir arada oluyordu ![]() sevgili dostum vedat ![]() ![]() taaaki yağmur başlayıncaya kadar ![]() ![]() ![]() sabah olunca ben oltalarımı alıp ava başladım güzel vuruşlar alıyordum bende boş çevirmiyordum çok güzel balıklar tutup keyfimiz geliyordu herşey harikaydı serkan kardeşimlede sürekli konuşuyorduk gelmesini istedim ama malum işlerinden dolayı gelemiyordu oda telefonda benimle birlikte balık tutuyordu ![]() kendi kendimede ah necati biladerim yağız kardeşim keşke keşke sizlerde burada olsaydınız diyordum ama olsun siz sevgili dostlarımla sağlığımız el verdikçe beraber çoook avlar yaparız ![]() undan sonrasınıda siz dostlarıma resim kareleri anlatsın ![]() ![]() hasılatımız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT=videolarımı hazır olunca ekleyeceğim ![]() Bu mesaj en son " 03-11-2009 " tarihinde saat 15:58 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Resimler düzenlendi.. |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Hasan abiiiiiiiiii.........
Yaktın beni, başkada bişey demiyom... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hasan abi sana ve oradakı bulunan abilerime arkadaşlara diyecek birsey bulamıyorum. abi o elindekıler ne öyle. helal olsun 45 50 mt acıga cıkanlar boyle sonuca ulaşamıyorken sen paşaların babasını almışsın yine. tebrık ederim abi.. en kısa zamanda sana cıraklık yapmaya geleceğim. tebrıkler abicim..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan Abi, söylenecek söz bırakmamışsın... Abi seni ne kadar kutlasak az olur.
Maşallah, böyle güzel avların devamını dilerim...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() veli ben zaten kıyıdan en az 120 m atabiliyom ayağım toprakta olsun neme lazım ![]() ![]() ama teknedende güzel av yapan dostlarımız var ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() sevgiler ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() hasan abı maşallah maşallah kelımeler aslında boyle bır guzellıgın karsısında kıfayesız ama tebrıklerın en guzelı sana gelsın hemde dublesınden cunku orda bır kırmızı var gozumden kaçmadı
![]() ınsallah beraber nıce avlar yapmak dileklerimle saygılar abım tebrıkler tesekkurler afiyetler olsun
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
!!!..Mutlu Keyifli ve Bereketli Zeytinler !!!...((VİDEO))...!!! | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-12-2009 21:37 |
Selamlar keyifli avlar.... | temur_akin | Tanışma | 2 | 18-08-2008 19:01 |
keyifli izlemeler | adapot defkan | Videolar | 9 | 04-08-2008 23:22 |
Bodrum'da keyifli bir av | BİRİM | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 01-11-2007 21:29 |
Bereketli gün | rifatyontar | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 08-09-2006 12:00 |