|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yer:Ildır
Tarih:29.04.2010 Hava:2-4 Kullanılan yemler:Sülines-Mamun Kaptanımız Barışla daha önceden planladığımız av günü sonunda gelmişti. Hazırlıklar tamamlandıktan sonra saat 23:00 de yola koyulduk. Tekneye çıktığımızda saat 01:45 olmuştu amacımız gece Karagöz avlamaktı. Fakat birkaç karagözden sonra avın burada çok verimli olmıyacağına karar verip yerdeğiştirdik. Yeni kerterezler denemek için çıktık yollara. Gündüz denediğimiz yeni kerterezlerimizde aralıklı olara güzel balıklar çekme fırsatımız oldu. Herzamanki gibi barış kaptanımız tecrübesi ile(balıyla yani) ![]() Tabiki bizde boş durmuyoruz fakat kaptan her balık çekişinde bizi susturuyor ![]() Ama ümitsizlik yok tabiki ![]() Nedemişler:Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Bu kerterezimizdede avlandıktan sonra eski yerimize geri döndük. Saat:16:00 olmuştu 16:30 gibi balıklar daha iştahlı yemlenmeye başladılar. Gelsin karagözler deyip misafirlerimizi tekneye aldıktan sonra avımızı sonlandırdık. Çok fazla resim çekme imkanım olmadı malesef ama olanları sizinle paylaşmak istedim. Bir kusurum olduysa affola. Şoförümüz namıdeğer ALİ BABA... ![]() Kaptanımız Barış ![]() Erkan abimiz. ![]() Bendeniz Murat kaptan yolculuk esnasında birde lakap taktı(TORANAGA) ![]() Teknemiz. ![]() Kaptanımızın gözümüze soktuğu mercan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptanı yakalayacağız derken hırsyapıp balık avlamaktan kendi resimlerimizi çekemedik ![]() ![]() ![]() Dönüştede sırtı sevdası. Evde hanım dırdırı Anlayın artık gerisini. Daha irilerinin sizlere denkgelmesi dileğiyle. SAYGILAR....
Bu mesaj en son " 06-05-2010 " tarihinde saat 12:42 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat abi ellerinize sağlık mercanlar bugünlerde çok çıkmaya başladı maşallah Allah ziyade etsin
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Muratım ellerine sağlık ..
Güzel bir paylaşım olmuş.. Geçte olsa rapor harika .. Öncelikle Seni kutluyorum Konuyu açtığın için.. Sonra Barış kaptana, sizlere güzel gün ve av yaşattığı için teşekkürler.. Katılımcı diğer dostlarıda ayrı ayrı kutlarım.. Emeğine sağlık kardeşim..Ellerine sağlık.. Bu mesaj en son " 06-05-2010 " tarihinde saat 13:11 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Nasipte ne varsa o çıkıyor ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sizin paşaların yanında biraz sönük kalıyorlar. İdare et artık
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Balıklar cam gibi Maşşallah, tüm ekibi kutlarım, rastgelsin.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Murat Kardesim
Öncelikle emegine saglık tesekkur ederim ![]() Uzun zamandır boyle güzel av macerası okumamısdım ![]() Bana bunu yasattıgın icin ayrıca tesekkur ederim ![]() Bır tekne karagoz yerıne bır mercanı tercıh ederım ![]() Saygılarımla ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sana katılıyorum abi Mercan her zaman favorim olmuştur ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ildır (İzmir/Çeşme) avlakları | mami1984 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 01-10-2010 08:50 |
28.03.2010 - Ildır Av Raporu | barış kaptan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 01-04-2010 18:55 |
20.03.2010 Çeşmealtı raporu(gecikmeli) | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 25-03-2010 20:17 |
03.10.2009 Ildır raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 32 | 09-10-2009 10:42 |
Çeşme Ildır Çelebi Adası tekne yardımı | cemyilmaz | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 07-05-2009 23:31 |