|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet arkadaşlar Ramazanın bitmesini iple çekiyordum ve Bayramın 3. gününe kadar sabrettin ve sabır taşı çatlamadan Erdoğan abiyi aradım abi ben Salihli'ye gidiyom hemen hazırlan beraber didelim dedim oda sanki böyle bir davet beklermiş gibisinden kendimizi bir anda Salihli demirköprü barajında bulduk ve çokta güzel bir av yaptık biraz hamlık olsa gerek bir hayli yoruldum fazla söz etmeden sizleri foto ve videola başbaşa bırakıyorum...
![]() Avlak bölgesine tekneyle gitmek kadar güzel birşey yok ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sürküler dışı balıklar geri iade.. ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Akşam yemeği sade ama çok güzel olmuştu bence... ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şunların güzelliğine bakarmısınız... ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İŞTE GÜNÜN TROFESİ Onu videoya çektik zannetiyorduk ama çekememişik [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 12-09-2010 " tarihinde saat 18:05 itibariyle adolomorola tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Nazar değmesin inşallah...Sevgili Öner abi ve Erdoğan abi bu güzellikler sizler gibi daha nice güzel insanları bulsun....Bereketli bir av olmuş....Ayrıca duyarlı davnışınız için profesyonel avcılık adına yapmış olduğunuz limitler dahilinden daha küçük boyutta bir balığı suya tekrar iade etmişsiniz tebrik ediyor ve sizlere saygı duyuyorum...Allah daha güzel avlar nasip eylesin...sağlıkla kalın
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() ![]() ![]() ![]() Önerrrrrrrrrrrrr.......... Tebrikler, işte bayram böyle kutlanır. harika trofeler... afiyet olsun.Balıklarda menemende. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Öner abicim tebrikler döktürmüşsünüz maşAllah
![]() Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Manisa bölgesi derken ? Tatlısumu ?
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Evet Öner abi tatlı su olacak Turgutlu - Gölcük - Salihli ve hatta Bergama taraflarını gezecem gibi boş durmak istemiyorum
![]() Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler öner kardeşim ya bende sans yok 2 defa gittim oraya birtane tık demedi bir daha zor giderim artik oraya size birakayim trofeleri daha iyi avlara kardeşim sansın bol olsun
![]() |
![]() |
#10 | |||
Miço ![]()
|
![]() Öner tebrikler güzel bir av olmuş
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ildırı'da kolyoz ve karagöz başladı | demirrkaptan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 12-03-2010 13:43 |
kıyıdan kalamar avı başladı | cemeryem | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 01-12-2007 10:23 |
Gecmisten günümüze trofeler | freediver | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 23-08-2007 11:06 |
Sezon Başladı | iesencan | Videolar | 4 | 25-06-2007 16:02 |
kefal başladı. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 29-04-2006 01:52 |