|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Akşam üstü,havanın lodostan 3-5 kuvvetinde esiyor olması her ne kadar moral bozucu olsada,1 saat bile olsa sinarit palazlarını bir ziyaret edeyim dedim ve teknemi kontrol ettikten sonra,9-10 mt lerde takımımı suya saldım.
Firetiger rapalam suyla bulusur bulusmaz inanılmaz güzel yüzüyordu,balığın yerinde bende olsam bu yeme hayır diyemezdim,ve öylede oldu,tam 10 mtlerde çıkrık makinam birden çok acı olmasada ani ve kesik bir halde cırlamaya basladı,bu bir palazdı bunu hissetmiştim,çünkü ne turna nede torik gibi değildi,ve çıkrığımı yuvasından alıp orta kuvvette bir tasmalama yaptım,ve balık takımın ucundaydı,ama ilk 25 mt de hiç zorlanmadan geliyordu,son mtlerde kafa atısları hızlansada dacron misinama ve önündeki 0.50 yozuri mirage ya güvendiğimden olsa gerek kepçeye bile gerek kalmadan teknemde misafirim olmustu. Havada kararmaya baslamıstı,takımı toplayıp,baracuda için hazırlayıp dolasmaya basladım,ama baska vurus olmamıstı,kısa bir av saatinden nasibimiz bu palazı alıp limana geri döndüm. Daha iyileri sizlere nasip olması dileğiyle,f.makinamın ayarları her zaman olduğu gibi 2004 yılını gösteriyor,affola her düzeltmeden sonra tekrar aynı zamana dönüyoryanlıs anlasılmasın lütfen ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ederim balık çok güzel inşallah daha güzelleri de nasip olur..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() hey maşallah abime tek atış 12 den vuruş. rastgelsin daha nicelerine
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bayılıyorum bu balıga,balık denince gözümde canlanan şekil bu olur,ellerinize saglık.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok yakışıklı bu sinaritler gerçekten denizlerin en güzel balıklarından.
İnşallah daha irileri denk gelir Özdemir abi gözlerimiz bayram eder ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Özdemir abi gercekten harika bir balık
Afiyet bal şeker olsun... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Özdemir abi harika bir sinarit anlatımınız da öyle tebrikler afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abi ellerine sağlık bunu birde mangalda pulunla pişireceksin tadından yenmez vallahi..
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Denizlerin çılgın çocuğunu tutmak herkese nasip olmaz.Şansınız açık olsun rastgelsin...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler Özdemir abi, daha irileri gelmesi dileğiyle
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yazılı orkinos palazı avı | Wetblue | Videolar | 2 | 02-10-2009 08:35 |
Sinarit | mufi | Sırtı-Seğirtme | 4 | 02-12-2008 11:41 |
Yazılı orkinos Palazı sırtısı. | Rauf | Videolar | 13 | 06-11-2007 17:43 |
Kış palazı... | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 29 | 16-01-2007 22:23 |
Sinarit Avı | Taygun KOCABIYIK | Su Altı Avcılığı Dökümanları | 0 | 30-08-2005 19:54 |