|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Cumhur usta ile alanyaya yeni yerleşen selcuk arkadaşımızın teknesiyle (balıktay) Sırtıya cıkacaklarını öğrendim dururmuyum fotoğraf makinasını kaptığım gibi sabahın 5 inde teknenin başına gittim.bu iki profosyonel balıkcının görüntülerini kaydetmek icin bundan iyi fırsat olamazdı.balık gerci cok yoktu ama yinede teknede gecen aksiyonun sizler icin ilgi cekiceğini umuyorum.selamlar.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi teeşekkürler.iyi bir gündü ama, 2 üzücü olay yaşadık. 1,= kameranın pili bitti, bizim roller yarım kaldı. 2,= balık av vermedi , yine bizim rol yarım kaldı . günün iyi olayı ise , rauf abi bizimleydi. rastgele. aha unutuyordum = arkadaşlar rauf abi ,balıklara çok güzel gırtlak ameliyatı yapıyor,ders almanızı tavsiye edrim, ben almaya başladım..
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Karıştırma şimdi pili,ameliyatı
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() maşallah bre.. dostlar... elinize saglık
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Maşallah Maşallah bizimi çatlatacaksınız.Kaptan bana bir ev ayarla antalyaya taşınıyorum.Allahtan piliniz bitmiş.ya bizde türküz müslümana bu yapılırmı hiç insaf yokmu kardeşim.pes pes pes diyorum başka bi şey diyemiyorum.eğer devamını gösterseydiniz.bi arkadaşınızı öbür tarafa yollayacaktınız.her şey için teşekkürler elinize sağlık.
Selamlar Saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrik ederim çok güzel...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler abi. zevkle izliyoruz raporlarınızı.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cumhur kaptanım yine yakmışsın canlarını balıkların
![]() Tebrikler kim bilir daha ne balıklar vardı da pil bitmiş Kameramanımızada ayrıca teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yazılı orkinos palazı avı | Wetblue | Videolar | 2 | 02-10-2009 08:35 |
23mart2008 kofanlar ve yazılı orkinos | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 24-03-2008 20:08 |
levrek sırtısı ile ilgili sorum var | masal | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 18-10-2007 13:04 |
alanyada palamut sırtısı | cumhur | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 25-09-2007 16:40 |
Kış palazı... | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 29 | 16-01-2007 22:23 |