|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Herkeze slm..Yer her zamanki gibi ıldırı sabah 08:00 suya düştük avlak yerimize vardıktan sonra başladık beklemeye dedim yaa botun bu haftaki lideri ben oldum...Fakat havanın patlamasıyla 13:00 gibi bereketli avı bırakıp karaya döndük..Arkadaşlar DİKKAT...balıkları alan benim kepçeyle alan galip,iğneyi çıkaran babam resimleyen yine benim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 12-07-2010 " tarihinde saat 22:23 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: fotoğraflar düzenlendi... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Emel abla harika balıklar cam gibi maşallah
![]() Şansınız daim olsun rastgelsin.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler güzel av dahada güzelleri gelmesi dileğiyle
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mahşallah çokta yakışıklılar
![]() çok kısa zaman içerisinde çok güzel balık yakalamışsınız tüm ekibi kutlarım sansınız her daim açık olması dileklerimle... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Harika boy balıklar almışsınız , tebrikler
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Cok güzel bir av gecirmişsiniz tebrikler
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel bir av olmuş çıpralar harika görünüyor tebrik ederimm..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Üçü birarada diye başladım cümleye şampuan reklamına benzedi ama çok yakışıklı duruyorlar ellerinize saglık.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler güzel bir av olmuş , niceleri rasgelsin
![]() |
![]() |
#10 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Galip Abi, en sonunda balıkları kimin tuttuğu anlaşırdı.
Ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş. Böylesine güzel avların devamını dilerim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Büyük İğne, Büyük Yem; Derin Su, Büyük Balıkmıdır... | dionyzos | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 08-11-2009 23:16 |
Büyük mü, küçük mü? | Nedim Gürler | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 30-03-2009 13:16 |
ıldırda hafta içi ve hafta sonu | celocan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 23-11-2008 17:37 |
bu hafta sonu büyük tekne arıyoruz | TLGA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 07-08-2008 00:23 |
70 li yıllar en büyük anı.. | mufi | ANILAR | 6 | 11-01-2008 10:10 |