|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Urla tarafında sırtı çekerken enfazla yakalanan balık maalesef yazılı Hanos, yamyam balık herşeye atlıyor. 10 - 12 cm.lik sırtılara bile 8-10 cm.lik yazılı hanoslar atlıyor.
Bu hafta sonu sırtı denemesinde de birçok hanos yakalanıp bırakıldı, her seferinde 8-10 tane yakalayıp geri salıyorum. Canlı olarak sırtı çekerken acaba kullanılır mı? levrek ve sinarit için düşünüyorum, siz ne dersiniz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yamyam tabiri tam uymuş gerçekten, ne bulsa yiyor ve bence çok lezzetli bir eti var denemediysen kesinlikle dene derim Salih abi. Sırtıda sürüklenmeye dayanabileceğini sanmıyorum oltayla çekerken bile çatlayacak gibi oluyor. Tabii denemekte fayda var yinede.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Salih,
Ben de denemeden bilinmeyeceği kanaatindeyim, ancak olumsuz bir düşüncem de var. Hanos kolay ölen bir balık, kendini boğmayı da seviyor. Bu sebeple yem olarak taktığında kısa sürede öleceğini düşünüyorum. Av raporunu merakla bekliyorum sevgiler
![]() |
![]() |
#4 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() hanos'u sırtı çekerken kullanmanız zor olur. çünkü ağzı çok büyüktür. sırtı esnasında eğer ağzı bir şekilde açılır veya açık kalırsa hemen ölür heba olur.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Denizlerde ki Gemileri Canlı Canlı İzleyin (Haritadan) | Taygun KOCABIYIK | Meteoroloji,Navigasyon , Harita ve Denizcilik | 12 | 22-02-2010 19:40 |
Yazılı orkinos palazı avı | Wetblue | Videolar | 2 | 02-10-2009 08:35 |
23mart2008 kofanlar ve yazılı orkinos | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 24-03-2008 20:08 |
arkadaşlar işte çipura çekerken bittik | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 06-12-2007 05:30 |
Yazılı orkinos Palazı sırtısı. | Rauf | Videolar | 13 | 06-11-2007 17:43 |