|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Evet değerli dostlar Dün yine misafirlerim vardı ..
![]() ![]() Mashar abi ve Hasan abi arkaları sıra Yanımdan hiç ayrılmayan Yağız kardeşim Geldiler.. Haftasonu gelen dostlarımız ile gerçekleştirdiğimiz kıyı avınının kritiklerini gözden geçirerek Fotoğraf makinasında bulunan resimlerini aldım.. Tabiiki gelmişken bir iki karede burada çekiliverdik.. Bu arada sohbet ederken yeni site üyemiz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Nickli ufuk kardeşimiz aradı.. Telefon görüşmemizde toplanıp sohbet ettiğimizi öğrenince onuda muhabbete dahil etmek ve kendisi ile tanışmak üzere mekana davet ettik.. Şimdi bu resimleri sizlerle paylaşmak istiyorum.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 27-04-2011 " tarihinde saat 14:53 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() evet keyifli bir sohbet oldu,uygulamalı dersleri spiderwire misinamla çekiyorum
![]() ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] edit:ekleme
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muhabbetiniz daim olsun...
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() evet benı bulmak ısteyen necatı abıden ulasabılır
![]() ![]() ![]() ogun cok yorgundum ve uyur gezer gıbı gezıyordum her sandalyeye oturdugumda gozlerım kapanıyprdu ama hasan abı bayaaa ugrastı benı uyurken yakalayıp fotomu cekmek ıcın ama cın gibiyim cin cinn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tabıkı ufuk kardesımlede tanısmak nasıp oldu guzel hos dakıkalar eslıgınde zaman gecırdık.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah Allah muhabbetinizi bozmasın...Çok güzel bir ortam olmuş... Daha güzellerine inşallah....Abi senin orası İzmir Balık avcılığı merkezi adı budur buda böyle bilineee
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() bakkal necatiiiiii
![]() ![]() bi gün korkarım sizi ordan sopayla kovalıcaklar tabi içinde bende dahil ![]() ![]() ![]() işte o gün orda sohbet güzeldi mazhar biladerim ile gelmem orada yağızın bulunması üstüne sitemize yeni üye olmuş bir arkadaşımızın tesadüfen tel ile arayıp aramıza katılması sohbet etmemiz vs vs daha sonra ufuk kardeşimize malzeme almak için mazhar biladerimizle gidip ihtiyaçlarını gidermek için yardım edebilmemek o gün yaşananlardan bazıları. ![]() sevgili kardeşim necati bizleri ağırlaman gerçekten çok güzeldi.başın biraz ağrıdı hatta çay servisi yapan abiler biraz kızmış olabilir ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() kardeşim. ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() selamlar necati abi. ara sıra böyle bi araya gelip sohbet etmek çok hoş bişey ama boş bardaklara bakılacak olursa çay içilmiş sakızlı kahve bitmişmiydi?
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() necatim sanada yük olduk ama kusurumuza bakma .hepimiz adına misafirperverliğin için tekrar teşekkür eder gözlerinden öperim.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() biz senle halis muhlis türk kahvesi içeriz pazar günü ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Misafirim vardı.. | Necati ARAT | Tanışma | 19 | 02-12-2010 13:51 |
Yine Tek Ama Yine Paşa | Adem VARDARCIK | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 16-10-2010 12:20 |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |