|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kuzenim Gönenç Şenkalın rahatsızlığı nedeniyle 2 haftadır balığa gidememenin vermiş olduğu stres ve sıkıntıyı bugün dindirdik sonunda. Sabah saat 05.00 da evden yola çıktık ve 06.15 gibi avlak yerimize ulaştık. Hava çok güzel deniz dalgalarının insanı rahatlatan dinginleştiren sesleri arasında oltalarımızı suya gönderdik ve beklemeye başladık.
![]() saat 07.30 civarı günün ilk ve tek misafiri alyanaklı bal dudaklı paşa bana nasip oldu o bana gelirdide ben onu öpmezmiydim ![]() ![]() balık avlamaya başladığımdan beri ilk kez yakaladığım bu paşa bana inanılmaz bir keyif verdi. Arada mırmırlarda yakaladık ancak sirkülere uygun olmadıklarını düşündüğmüz ve daha çok büyümeleri gerektiğine inandığımız için denize onları geri bıraktık. büyüyün ve yeniden gelin diyerek ![]() ![]() ![]() ![]() Kullandığım takım 3 lü klasik takım beden:0.40 köstek:0.30 yem: boru kurdu Sizlere daha irileri gelmesi dileğim ile rastgelsin Not: Balık şuanda midemde ![]()
Bu mesaj en son " 20-02-2011 " tarihinde saat 19:11 itibariyle serhatengin tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel balıkmış geriside olsa daha zevkli olurdu sanırım ama kısmet.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() umutlandık ama olmadı inşallah bir dahakine daha fazasıyla dönmeyi arzuluyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bravo Serhat kapmışın çipurayı önümüzdeki günlerde devamını da bekliyorum
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() afiyet olsun serhat kardeş
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() inşallah halil abicim umarım bir daha bulabilirim
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() serhat tebrıkler artık cıpurayı yakaladıgına gore dıger balıklara bakmazsın
![]() guzel bır gun gecırmıssınız paylasım ıcın tesekkurler daha ıyı cıpuralara ınsallah ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ee paşa girmişse fikstüre diğer balıklar kesmez artık seni.Tebrik edrim güzel balık tutmuşsun.Daha önemlisi akıllarda kalacak güzel bir gün geçirmişsiniz
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Selamlar olsun değerli balık tutkunları | LoveMusT | Tanışma | 17 | 18-12-2010 20:52 |
Paşa team Zeytineli avımız | Kamil ESEN | DENİZ AVI KARADAN | 27 | 08-11-2010 20:06 |
av olsun | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 01-03-2009 18:41 |
Geçmiş Olsun | rüzgar2 | SAĞLIK | 19 | 04-07-2006 17:25 |